Auchan w niedzielę?
Auchan w niedzielę?
Orientuje się może ktoś z was, czy Auchan jest w tę niedzielę otwarty w ramach akcji przedświątecznej?
"It is better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt."
Mark Twain
Mark Twain
Re: Auchan w niedzielę?
<bezradny> <bezradny> <rotfl> <rotfl>wilqs72 pisze:zacytowal i wdrazyl w praktyke widocznie" Myślenie, to zbyt trudna sprawa, żeby każdy dyletant mógł się tym zajmować"
W sobote od okolo 23:30 juz bylo napisane. Widze ze zmieniles sobie cytat, ale cos zle na tym wychodzisz
Ostatnio zmieniony 28-03-2010, 18:50 przez digilante, łącznie zmieniany 2 razy.
Out of sorrow entire worlds have been built, out of longing great wonders have been willed.
Skąd wiesz, że od 22 już było napisane? Ja sprawdzałem w ciągu dnia, więc nie wiem co było tam napisane o 22:49.digilante pisze:W sobote od okolo 22:00 juz pisalo o niedzieli. Widze ze zmieniles sobie cytat, ale cos zle na tym wychodzisz
Co do drugiej części wypowiedzi - sądzę, iż nadinterpretujesz zastaną rzeczywistość, poprzedni podpis już się trochę opatrzył i zmieniłem na nowy, oba pozostają aktualne
"It is better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt."
Mark Twain
Mark Twain