Gdzie kupic ser VSOP na sto procent?

Dokąd na zakupy, kupno auta, komunikacja publiczna, lekarze, edukacja, banki, ubezpieczenia, telekomunikacja...
Awatar użytkownika
digilante

Gdzie kupic ser VSOP na sto procent?

Post autor: digilante »

Ser "VSOP", pokazuje sie sporadycznie tu i tam ale nigdy jak go musze kupic to niema. Koledzy z Kijowa za tym szaleja i sobie zamowili w prezencie ;)
Out of sorrow entire worlds have been built, out of longing great wonders have been willed.
Awatar użytkownika
stary

Post autor: stary »

VSOP to nie marka !!!

czy chodzi (sam)<mrgreen> o ten http://www.wijngaardkaas.nl/shop/products/1 ??
Awatar użytkownika
digilante

Post autor: digilante »

O, wlasnie o ten chodzi - skad mam wiedziec ze to nie marka jak koledzy tylko o tym kwicza od rana do nocy, vsop, vsop ;-) To teraz mi powiedz gdzie bym to tutaj kupil, czy raczej tylko online?
Out of sorrow entire worlds have been built, out of longing great wonders have been willed.
IronBone

Post autor: IronBone »

Ja go ostatnio kupowałem w Auchan - ale czy teraz maja - nie wiem - możne ktoś się jutro wybiera to podpowie,
Awatar użytkownika
stary

Post autor: stary »

VSOP kojarze tylko z koniakiem nawet nie wiedzialem ze jakis ser uzywa ta denominacje

widocznie ten ser nie jest w powszechnej dystrybucji tylko w bardzo specjalizowanych sklepach i pokazuje sie od czasu do czasu na okazyjnie w supermarketach .
Ostatnio moze miesiac temu w polu (=auchan) <rotfl> kupilem jakies sery ,ktorych nie znalem, dokupilem pare dni pozniej bo smakowl lecz sie skoczylo bo tylo sprowdzili na ta promocje

moge tylko poradzic przegladac foldery reklamowe aby nie przeoczyc okazji "semaine fromage albo holland czy cos podobnego
ODPOWIEDZ