Naprawde warto obejrzec......do konca

Wszelkie dyskusje typu OffTopic

Moderator: LuxTeam

Awatar użytkownika
bluetooth

Naprawde warto obejrzec......do konca

Post autor: bluetooth »

Pierwszy raz kiedy obejrzalam ten filmik to oprocz usmiechu na twarzy mialam rowniez lzy na policzkach. Naprawde swietny pomysl na super przeslanie <brawo> Goraco polecam pod warunkiem ze obejrzycie go do konca <lol>

http://www.youtube.com/watch?v=Cbk980jV7Ao
Awatar użytkownika
jespere

Post autor: jespere »

beznadzieja. myslalem, ze na koncu naprawde cos bedzie.
Awatar użytkownika
bluetooth

A co myslales ze bedzie na koncu<?> Bardzo jestem ciekawa
Wydaje mi sie ze nie do konca zrozumiales co 'poeta' mial na mysli..ale z tym tez sie liczylam, ze nie wszystkim sie bedzie podobalo <roll>
Mam nadzieje ze przynajmniej niektorym poprawi ten film nastroj.
Awatar użytkownika
digilante

Post autor: digilante »

Troche beznadzieja, ale nie zaluje tych 16 minut. Mysle ze po prostu to ma inny efekt na paniach niz na panach ;)

Panom by sie podobalo gdyby facet ta dziewczyne przydybal po pracy w ciemnej aleji, i xxx <gol>

Smiles are for the birds. We want hardcore action.
Ostatnio zmieniony 09-03-2010, 20:28 przez digilante, łącznie zmieniany 1 raz.
Out of sorrow entire worlds have been built, out of longing great wonders have been willed.
Awatar użytkownika
bluetooth

No to pojechales teraz po bandzie digilante <shock> Ale w koncu jestes facetem, wiec pewnie jest tak jak mowisz <rotfl> a przynajmniej w wiekszosci przypadkow.
Moze od razu powinnam na poczatku zaznaczyc, ze to raczej nie jest filmik z serii xxx <mrgreen>
No coz, wiec teraz to powiem: Panowie liczacy na to, ze zobacza na koncu gola laske lepiej niech nie traca tych cennych 16 minut, ktore mogli spedzic na bardziej ekscytujacych rzeczach, ktorych ze wzgledu na szacunek dla tego forum nie bede wymieniac <wysmiewa>
Awatar użytkownika
digilante

Przepraszam bardzo za pomylke: Jezyk polski znam glownie z polskiej literatury klasycznej. Juz mi jeden Wilq wytlumaczyl ze za daleko pojechalem ;)
Out of sorrow entire worlds have been built, out of longing great wonders have been willed.
Awatar użytkownika
bluetooth

No to dobrze, ze to jedynie psikus slowny byl <rotfl> , chociaz fakt, ze musialam kilka razy ze zdziwieniem przeczytac czy to aby na pewno to jest napisane co czytam <czyta> <shock>
Awatar użytkownika
wilqs72

Post autor: wilqs72 »

digilante pisze:Jezyk polski znam glownie z polskiej literatury klasycznej.
A to by tlumaczylo pomylke - w literaurze klasycznej bardzo czesto uzywane jest slowo "dziewka" jako dzisiejsze "dziewczyna", wiec o przejezyczenie bardzo latwo :)
"It is better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt."
Mark Twain
Awatar użytkownika
eustachy

Dekonstrukcja ;)

Post autor: eustachy »

Dokonałem tego! :/
I dołączam się do grona "Cyników" w opinii, ze to strasznie naiwne.
Ale w różnorodności siła!
Pozdrawiam.
:)
Awatar użytkownika
digilante

Powinnismy jakies prezenty za to dostac! <prezent>
Awatar użytkownika
bluetooth

Powiedzialabym raczej ze odszkodowanie sie wam nalezy a nie prezenty <cojest> , jesli te cenne kilkanascie minut musieliscie poswiecic na taka miernote <shock> - bo jak na razie tylko negatywne opinie o tym czytam ale coz.... takie zycie.... przynajmniej ciekawa dyskusja sie nawiazala :p
Awatar użytkownika
eustachy

Post autor: eustachy »

bluetooth pisze:(...)na taka miernote <shock> - bo jak na razie tylko negatywne opinie o tym czytam ale coz.... takie zycie.... przynajmniej ciekawa dyskusja sie nawiązała :p

Nie, nie, nie... to nie jest mierne. W swoich ramach to jest zrobione dobrze.Naiwne, ale pod wieloma względami broni swojej formuły i treści. Obawiam się tylko, że jakiś zidiociały producent zechce z tego zrobić serial telewizyjny :/

Mierne to sa amerykańskie serialiki t.j. True blood, Spartacus, itp :/

Coś z innej beczki:
http://www.youtube.com/watch?v=qybUFnY7 ... r_embedded

Miłego odbioru!
<lol>
Awatar użytkownika
digilante

Fajne, eustachy, to ja dodaje fenomenon Afrykanerskiego rap z RPA:

http://www.youtube.com/watch?v=wc3f4xU_FfQ

(pierwsze 50 sekund mozna sobie darowac)

Nie mowie ze to lubie, ani ze nie lubie, ale naprawde jest to cos nowego. A ta dziewczynke ze stylem wlosow "female-mullet" to bym wylizal z gory do dolu, yummy! :p

(Nazywa sie Yolandi Vi$$er, ten raper to jej maz, mieszkaja w Cape Town niedaleko gdzie mialem lokum)

Tez warto:

http://www.youtube.com/watch?v=Q77YBmtd ... re=related

Priceless Pink Floyd DSOTM shorts ;-)
Awatar użytkownika
jespere

Post autor: jespere »

najlepsze domino, jakie w zyciu widzialem. kurde, brawo eustachy!
MaWi

Post autor: MaWi »

digilante pisze:Fajne, eustachy, to ja dodaje fenomenon Afrykanerskiego rap z RPA:
Digi, co to jest za szit??? Ty tego naprawde sluchasz? Sorki, ale mnie sie to w zadnych kategoriach nie miesci...

No i przy okazji co to za jezyk? Jakis Neetherenglish? Czy tak sie rzeczywiscie mowi w Cape Town? Kurcze, podoba mi sie cala ta jazda. Chetnie bym sie wybral w tamte strony, by zaglebic sie po uszy w tym wielkim eksperymencie socjologiczno-kulturowym :)
ODPOWIEDZ