Witam,
bardzo prosze luksemburskie Mamy o porade w ktorym HM w Luksemburgu jest najwiekszy wybor ubranek dzieciecych (dla kilkumiesiecznego malucha). Bylam ostatnio w centrum i wybor nie powalil mnie. czy tak samo wyglada HM w Auchan i przy dworcu? Bo jesli tak, to nie chcialabym marnowac spaceru...
Dzieki za pomoc
Pozdrawiam
pytanie do Mam - ubranka dla dzieci
- kajapapaja
ten przy dworcu odpuśc sobie od razu, ten w Auchan.. taki sobie. Jak juz chcesz kupowac w tego typu sklepach ro sprawdź C&A w Belle Etoile lub na Av. de la GAre
===============================
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
No wlasnie bylam przy dworcu - faktycznie nic specjalnego, ale mam wrazenie komplementarny do centrum - maja tam rzeczy, ktorych w centrum nie ma i na odwrot.
A jakie inne miejsca zakupow ubranek polecasz? Bo mam wrazenie, ze inne sklepy poza czasem wyprzedazy sa dosc drogie jak na zakupy na szybko rosnacego smyka.
A jakie inne miejsca zakupow ubranek polecasz? Bo mam wrazenie, ze inne sklepy poza czasem wyprzedazy sa dosc drogie jak na zakupy na szybko rosnacego smyka.
Jesli zgadzasz sie ze stwierdzeniem, ze kupowanie niemowlakowi za 10 czy 20 EUR "brandowych" body czy spiochow, ktore po jednokrotnym uzyciu i tak nie beda juz nigdy wygladac "wyjsciowo", jest bez sensu, to polecam:
http://www.zeeman.com/Assortiment/Baby.aspx
M.
http://www.zeeman.com/Assortiment/Baby.aspx
M.
W ten piatek w Capellen jest wyprzedaż second-handów.
5.3.2010 at 18 o clock
Kleiderbörse - Second-Hand-Maart Frühjahr-Sommer 2010
Centre de Loisir Capellen 2 rue Charles Risch
Freitag, 5. März von 18.00 bis 21.00 Uhr
Samstag, 6. März von 9.00 bis 16.00 Uhr
Na pewno można kupić i markowe i nie drogo
5.3.2010 at 18 o clock
Kleiderbörse - Second-Hand-Maart Frühjahr-Sommer 2010
Centre de Loisir Capellen 2 rue Charles Risch
Freitag, 5. März von 18.00 bis 21.00 Uhr
Samstag, 6. März von 9.00 bis 16.00 Uhr
Na pewno można kupić i markowe i nie drogo