MEGA Korek na Kirchbergu
Moderator: LuxTeam
MEGA Korek na Kirchbergu
Wlasnie widze za oknem MORZE, nie cotam morze OCEAN swiateł białych i czerwonych, które sie nie poruszaja w obie strony po głównych ulicach Kirchberga.
Wiec jak ktos nie musi niech nie uzywa dzis auta i nie zadroszcze tym, którzy stoja.. <shock>
Wiec jak ktos nie musi niech nie uzywa dzis auta i nie zadroszcze tym, którzy stoja.. <shock>
I TO ! HIRO HITO!
mam prośbę - czy możesz dac znac na forum, jak zobaczysz, że korek się rozładował ?
pozdr.
P.s. żałuję, że nie ma na Kirchbergu takich kamer z podglądem sytuacji, jakie są na autostradach ... naszym "okiem" jest kol. mmms <lol>
pozdr.
P.s. żałuję, że nie ma na Kirchbergu takich kamer z podglądem sytuacji, jakie są na autostradach ... naszym "okiem" jest kol. mmms <lol>
Ostatnio zmieniony 02-02-2010, 18:35 przez panda, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja zawsze mam rację. Raz mi się wydawało, że nie mam racji, ale okazało się, że byłem w błędzie [G.J.Gigol]
bez zmian!
O godzinie 20.00 nadal korek. Droga od Expo również zakorkowana.
To już chyba koniec :)
Oby wszyscy szczęśliwie dotarli do celu!
To nie jest oszczedzanie soli, tej soli po prostu brakuje i kopalnie nie sa w stanie nadazyc z produkcja, podobnie jest w wiekszosci miast niemieckichMaWi pisze:To pewnie nie korek, tylko kilometry porzuconych na srodku drogi samochodow Ale se wymysliliz tym oszczedzaniem soli, nie?eustachy pisze:O godzinie 21.25 nadal korek.
Przyznaję, że pierwszy raz widzę tu taaaki korek.
Re: To już chyba koniec :)
[quote="eustachy"]Oby wszyscy szczęśliwie dotarli do celu![/Dotrali co poniektórzy nawet dwa razy - ja mialem deja vue
A poza tym jaka zima? okolo 22 po zimie pozostala juz tylko chlapa.....
A poza tym jaka zima? okolo 22 po zimie pozostala juz tylko chlapa.....
I TO ! HIRO HITO!
Bardzo prosze - moje dziecko dzis ze szkoly na Kirchbergu do domu (Merl) jechalo autobusem/szlo dokladnie 3 godziny....pierwszy raz wrocila ze szkoly o 19:30.... A ja siedzialam w domu bezsilna - bo nie mialam szansy sie dostac na Kirchberg, lub potem chocby na Hamilius, zeby ja zabrac....(A najpierw czekala prawie 1,5 godziny na jakikolwiek autobus pod szkola....)xtheo7 pisze:Esch-Belval ----> Ettelbruck w niecale 3h10 minut
Kto da lepiej ?