Chętnie Wam natomiast pokażemy. Dziś trzy świetne fotki made by Lezart, natomiast kilka następnych – jak wrócą od fotografa z wywoływania <mrgreen>
Garść gorących wspomnień z koncertu Pumy w Ancien Cinema
Garść gorących wspomnień z koncertu Pumy w Ancien Cinema
Jak było na koncercie Pumy! z towarzyszeniem Marty Czerskiej tydzień temu w Ancien Cinema? Nie powiemy Wam! Nie powiemy Wam także trzeba było być, bo przecież byliście tam z pewnością. W końcu była to impreza urodzinowa Ancien Cinema z prezentami dla Was od polska.lu 
Chętnie Wam natomiast pokażemy. Dziś trzy świetne fotki made by Lezart, natomiast kilka następnych – jak wrócą od fotografa z wywoływania <mrgreen>
~–~–~–~–~
Redakcja
Redakcja
Re: Garść gorących wspomnień z koncertu Pumy w Ancien Cinema
A mnie sie wydawa ze Redakcja wysuwa nieco za daleko idace wnioski , mowiac ze bylismy tam napewnoRedakcja pisze:Jak było na koncercie Pumy! z towarzyszeniem Marty Czerskiej tydzień temu w Ancien Cinema? Nie powiemy Wam! Nie powiemy Wam także trzeba było być, bo przecież byliście tam z pewnością. W końcu była to impreza urodzinowa Ancien Cinema z prezentami dla Was od polska.lu![]()
Mysle tez ( tak tak , czasem mi sie to przytrafi ) ze jednak warto by napisac Wielkiej Rzeszy czytelnikow ktorzy nie byli na tym koncercie, jak bylo.
Ura Bura Szef Podwóra
1) ale co pisac? Ze fajnie bylo? To widac na zdjeciachBorys pisze:Mysle tez ( tak tak , czasem mi sie to przytrafi ) ze jednak warto by napisac Wielkiej Rzeszy czytelnikow ktorzy nie byli na tym koncercie, jak bylo.
2) a nie lepiej jednak przyjsc zamiast czytac? <roll>