Gdzie kupic szprzet do polek

Dokąd na zakupy, kupno auta, komunikacja publiczna, lekarze, edukacja, banki, ubezpieczenia, telekomunikacja...
Awatar użytkownika
digilante

Gdzie kupic szprzet do polek

Post autor: digilante »

Gdzie by mozna kupic sprzet do polek jak na przyklad w obrazku:

http://img.hgtv.com/HGTV/2007/07/27/WWL ... set_lg.jpg

Chodzi o te rozne szyny, koszyki, stalowe dodatki. Moze jakis tanszy dobry online shop w .pl?
Out of sorrow entire worlds have been built, out of longing great wonders have been willed.
Awatar użytkownika
Łukasz

Post autor: Łukasz »

Ikea, Roller, Hornbach ?
To póki co tutejsze sklepy fizyczne, a co do online to chmm... Allegro ? Tam to jest prawie wszystko ;)
Awatar użytkownika
bamaza42

Post autor: bamaza42 »

Tego typu "organizatory" ma IKEA. To jest wlasnie to, co mi sie w IKEA najbardziej podoba - popatrz na ich strone (np: www.ikea.be ), mozna tez w IKEA (zdaje sie, ze widzialam na stronie taka opcje, ale nie korzystalam nigdy) zakupow dokonac online, tylko nie jestem pewna, czy dostarczaja, czy nie trzeba przypadkiem po odbior pojechac osobiscie...
Awatar użytkownika
byly

Post autor: byly »

tego rodzaju "organizatory" ma kazdy wiekszy niemiecki sklep budowlany z dzialem "kuchnie do wlasnego montazu"

polecam Bauhaus

najblizszy od Luksemburga bedzie

http://www.bauhaus.info/fachcentren/sta ... e27b85881c
pulpon

Post autor: pulpon »

ja bym raczej w IKEI szukal, te profiszopy/baumarkty to badziewia same maja, wiele sie psioczy na ikee ale relacja cena <>jakosc tam chyba najlepsza, potrzebna ci pewnie normalna kuchnia bez drzwi i blatu,
a na alegro to polski standart maja... nawet exporterzy na lokaly rynek calkiem inna jakosc robia
Awatar użytkownika
anwi

Post autor: anwi »

pulpon pisze:ja bym raczej w IKEI szukal, te profiszopy/baumarkty to badziewia same maja, wiele sie psioczy na ikee ale relacja cena <>jakosc tam chyba najlepsza
Pozostaje jedynie pytanie, czy np. koszyki z Ikei będą pasowały rozmiarem do standardowych szafek, bowiem Ikea bardzo często ma "własne" rozmiary takich akcesoriów.
pulpon

Post autor: pulpon »

racja.
myslalem o ststemie calym...
bo nie ma co kombinowac zawsze cos nie bedzie pasowac, i podejrzewam ze Digi nie jeden koszyk bedzie potrzebowal
Awatar użytkownika
digilante

Post autor: digilante »

Dzieki wszystkim!

Szafe sam zrobie - wreszcie po latach bede mial okazje wyjac moje stolarskie urzadzenia z przechowalni. Wiec tak jak AnWi sugeruje, najpierw trzeba bedzie kupic te wszystkie organizatory, potem szyny do tego wszystkiego, a szafe zbudowac jako ostatnia rzecz aby sie wszystko miescilo.
Out of sorrow entire worlds have been built, out of longing great wonders have been willed.
Awatar użytkownika
dslonce

Post autor: dslonce »

Zobacz w Hornbachu, to co widzialam bylo dobrej jakosci.
dag
ODPOWIEDZ