szukam pokoju na 5 miesiecy LU i okolice

Lokum na początek, wynajem, zakup nieruchomości...
Mariusz Matyjaszczyk

szukam pokoju na 5 miesiecy LU i okolice

Post autor: Mariusz Matyjaszczyk »

Witam,
Jestem stydentem z Krakowa, ktory dostal sie na staz do pewnej instytucji zlokalizowanej w Esch-sur-Alzette pod granica francuska. Zastanawiam sie czy mialby ktos do zaoferowania pokoj w mieszkaniu (lub nawet miejsce w pokoju) od poczatku stycznia 2010 (przyjezdzam 3) do poczatku czerwca 2010 (koniec maja tez moze byc- najwyzej gdzies ten tydzien przewaletuje).
Lokalizacja- Luksemburg albo okolice w miare skomunikowane z dworcem glownym (tzn tak do ok 30-40 min czyms do dworca)
Standard- wymagam jedynie lozko i lazienke (juz nawet kuchnie nie specjalnie). Mieszkalem do tej pory na akademiku i gorzej zapewne nie bedzie (nawet te latajace samoloty nie beda mi przeszkadzac :) )
Poza tym bede wyjezdzal wczesnie rano i wracal pozno wieczorem a przez wiele weekendow mnie w ogole nie bedzie bo bede u znajomych wiec zalezy mi tak naprawde na miejscu do spania.
oczywiscie glownym czynnikiem ktory bedzie odgrywal role podczas wyboru bedzie rozsadna cena (za staz placa slabo a ceny w LU kosmos a niestety sam sie utrzymuje).
Szkoda by bylo zaczac nowy rok od bycia bezdomnym <mrgreen>
Jesli ktos z Was ma dla mnie jakas oferte lub zna kogos kto moze miec prosze o kontakt najlepiej na maila matyjaszczykmariusz@gmail.com
z gory wielkie dzieki,
Mariusz
POCZTAQ

Post autor: POCZTAQ »

hello!!!!mam pokoj na howald;jakies 5min.od dworca gl.kosztowalo by cie to 450miesiecznie za wszystko;lazienka+kuchnia wspolna+pokoik calkiem spoko;tj.dom dwupietrowy;mam na niego juz kogos ale on nie jest jeszcze pewny takze jak jestes zainteresowany to mozesz zadzwonic do mnie w pon.wtedy bede juz wszystko wiedzial................Kuba +352691216970 ;)
Mariusz Matyjaszczyk

Post autor: Mariusz Matyjaszczyk »

Dzięki Kuba ale przed chwilą znalazłem fajne mieszkanie blisko dworca. Tak więc moja prośba jest na razie nieaktualna. Na pewno uda ci się kogoś znaleźć.
Pozdrawiam i do zobaczenia może kiedyś w Luksemburgu :)
ODPOWIEDZ