Władca Pierścieni a sprawa polsko-luksemburska :)
Władca Pierścieni a sprawa polsko-luksemburska :)
Co może mieć wspólnego kultowy Władca Pierścieni z Luksemburgiem i Polską zarazem? To, że z Gondoru do Hobbitonu przechodzi się przez Eisleck kierując się następnie na Ostrołękę? Pudło!
Rzecz będzie się działa 1 grudnia, godz. 19.30. Coque na Kirchbergu, wielka arena, jeszcze większy ekran (ok. 21 m szerokości), olbrzymia orkiestra i chór – w sumie ponad 200 osób na scenie. Soliści, dyrygent i... Drużyna pierścienia – pierwsza część wielkiej trylogii.
Przyjść warto, a nawet trzeba. Nie tylko dla filmu, ale też i dla samej muzyki. Zagra bowiem orkiestra prosto z Polski – Sinfonietta Cracovia.
Szczegóły pod tym adresem: http://www.coque.lu/?lm1=QCBYQXGCGWDB
Rzecz będzie się działa 1 grudnia, godz. 19.30. Coque na Kirchbergu, wielka arena, jeszcze większy ekran (ok. 21 m szerokości), olbrzymia orkiestra i chór – w sumie ponad 200 osób na scenie. Soliści, dyrygent i... Drużyna pierścienia – pierwsza część wielkiej trylogii.
Przyjść warto, a nawet trzeba. Nie tylko dla filmu, ale też i dla samej muzyki. Zagra bowiem orkiestra prosto z Polski – Sinfonietta Cracovia.
Szczegóły pod tym adresem: http://www.coque.lu/?lm1=QCBYQXGCGWDB
- Załączniki
-
- LOTR.jpg (39.83 KiB) Przejrzano 6298 razy
~–~–~–~–~
Redakcja
Redakcja
Rzeczywiscie, ceny dosc wysokie, ale jezeli jest sie klientem BGL mozna skorzystac z promocyjnej obizki w wysokosci 25%, z czego zreszta - jako wielki fan LOTR - skrzetnie skorzystalem, wiec polskich akcentow bedzie o kilka wiecejpete pisze:Super sprawa tylko dlaczego ceny biletow jak z kosmosu !?
"It is better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt."
Mark Twain
Mark Twain
- kajapapaja
wilq-u - reprezentuj w takim razie społeczność polska.lu
mnie te ceny zwaliły z nóg - ja rozumiem popierać rodzimych artystów, ale nie za taka cenę!
bilety do Filharmonii kosztyja max 1/3 tego!
jak dla mnie to typowe luksemburskie zdzierstwo....
mnie te ceny zwaliły z nóg - ja rozumiem popierać rodzimych artystów, ale nie za taka cenę!
bilety do Filharmonii kosztyja max 1/3 tego!
jak dla mnie to typowe luksemburskie zdzierstwo....
===============================
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
wilqs72 mam prosbe czy mozesz wyjasnic na jakiej zasadzie ta znizka jest przyznawana?!wilqs72 pisze: Rzeczywiscie, ceny dosc wysokie, ale jezeli jest sie klientem BGL mozna skorzystac z promocyjnej obizki w wysokosci 25%, z czego zreszta - jako wielki fan LOTR - skrzetnie skorzystalem, wiec polskich akcentow bedzie o kilka wiecej
Znam kogos kto jest klientem BGL(konto) <lol>
Bilety sa imienne ?
"Pytania są tendencyjne"
Logujac sie w serwisie bankowym BGL gdzies po lewej stronie na dole jest obrazek z plakatem imprezy, jak sie na niego kliknie pojawia sie informacja:pete pisze:wilqs72 mam prosbe czy mozesz wyjasnic na jakiej zasadzie ta znizka jest przyznawana?!
Znam kogos kto jest klientem BGL(konto) <lol>
Bilety sa imienne ?
Kod podaje sie w momencie rezerwacji biletu/ow. Nie wiem, czy kod jest personalizowany, ale raczej nie sadze, mozna go tez zapewne uzyskac dzwoniac bezposrednio do BGL. Bilety nie sa imienne, aczkolwiek na bilecie widnieje informacja:The Lord of the Rings
December 1st at 7:30 PM in the Coque Arena,
Howard Shore's Grammy® and Academy Award®-winning music played life by more than 200 musicians to the HD projection of the Epic Motion Picture "The Lord of the Rings - The Fellowship of the Ring". Polish renowned SINFONIETTA CRACOVIA, the internationally-acclaimed INECC Choir Luxembourg and renowned soprano Kaitlyn Lusk interpret the score under the direction of celebrated Swiss Maestro Ludwig Wicki.
Enter the code xxxxxxxxxx to get -25 % on your tickets!
Ermäßigung nur gegen Vorlage des Ausweises am Einlaß!
wiec chyba lepiej miec ze soba jakis dokument na wszelki wypadek.
Jakby sie nie udalo - moge wyslac kod z ktorego korzystalem na priv
"It is better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt."
Mark Twain
Mark Twain
*BGLOTR112wilqs72 pisze:
Enter the code xxxxxxxxxx* to get -25 % on your tickets!
http://www.ticket-regional.lu/lotr