cyfra plus za darmo w Lux..Jak to zrobic?

Dokumenty, pozwolenia, zwrot VAT, rejestracja samochodu...
bmtk

cyfra plus za darmo w Lux..Jak to zrobic?

Post autor: bmtk »

Witam...szukam sposobu i mozliwosci odbioru polskich kanalow TV. tvn24,tvp info,polsat,i innych kanalow,za darmo.Abonament i dekoder cyfry plus ma bardzo zla opinie w Polsce.Same problemy..Prosze o porade....Dziekuje i pozdrawiam.
Barbara
Awatar użytkownika
wilqs72

Post autor: wilqs72 »

bmtk pisze:Abonament i dekoder cyfry plus ma bardzo zla opinie w Polsce.
Kradziez (czyli nieplacenie abonamentu) ma za to pewnie w Polsce bardzo dobra opinie.
Nie oczekuj, ze otrzymasz na tym forum tego typu porady.
"It is better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt."
Mark Twain
Awatar użytkownika
bamaza42

Post autor: bamaza42 »

bmtk pisze:Abonament i dekoder cyfry plus ma bardzo zla opinie w Polsce.Same problemy..
Pierwsze slysze....no i dolaczam sie do wilqsa....
bmtk

Post autor: bmtk »

.....nie jestem zlodziejem,i chetnie zaplace abonament,bo tak jest poprawnie!!! Poczytajcie komentarze na forum cyfry plus,a zobaczycie ilu Polakow zostalo oszukanych po zawarciu umowy.Dziekuje.
Barbara
Awatar użytkownika
byly

Post autor: byly »

nie wiem, na czym polega to oszukanie. Mam abonament cyfry, wszystko dziala super, jestem bardzo zadowolony

dekoder mozesz sobie kupic dowolny, wcale nie musi byc to cyfry. Ja mam np. inny i tez dziala.
rennes

Post autor: rennes »

zgodnie z regulaminem Cyfry + nie wolno wywozic sprzetu za granice, dopuszczalna jest instalacja tylko na terenie Polski
Cyfra ma licencje na nadawanie wylacznie na terenie RP, a jako ze nie moga technicznie zablokowac odbioru programow za granica, w zwiazku z tym ow zapis regulaminowy przerzuca odpowiedzialnosc na klienta
Awatar użytkownika
dslonce

Post autor: dslonce »

Polecam telewizja na karte: nie drogo i bez zobowiązań. I jak dla mnie pakiet optymalny.

www.telewizjanakarte.pl
dag
Awatar użytkownika
bamaza42

dslonce pisze:Polecam telewizja na karte: nie drogo i bez zobowiązań. I jak dla mnie pakiet optymalny.

www.telewizjanakarte.pl
No wiesz...zerknelam na zalaczonego przez Ciebie linka....to jest super!....i tylko 120 PLN na rok?..... ale przeplacam!!! <beksa>
Awatar użytkownika
aliza

Post autor: aliza »

A czy ta TV na kartę działa tu w Luksemburgu? Bo na stronie internetowej podają informację, że można korzystać jedynie na terenie Polski <?> :/
Awatar użytkownika
anwi

Post autor: anwi »

bamaza42 pisze:No wiesz...zerknelam na zalaczonego przez Ciebie linka....to jest super!....i tylko 120 PLN na rok?..... ale przeplacam!!
Jak dla mnie oferta kanałów zbyt ograniczona.
Awatar użytkownika
bamaza42

anwi pisze:Jak dla mnie oferta kanałów zbyt ograniczona.
hmmm...jak dla mnie az nadto - i tak ogladam 2, gora 3 kanaly z tej oferty....a i tak twierdze, ze za duzo czasu spedzam przed TV.....
Awatar użytkownika
bamaza42

aliza pisze:A czy ta TV na kartę działa tu w Luksemburgu? Bo na stronie internetowej podają informację, że można korzystać jedynie na terenie Polski <?> :/
o, to zupelnie jak cyfra+.... :p
Awatar użytkownika
aliza

Post autor: aliza »

Aha, czyli nieoficjalnie jest to możliwe :D
Awatar użytkownika
anwi

Post autor: anwi »

bamaza42 pisze:a i tak twierdze, ze za duzo czasu spedzam przed TV.....
Kwestia jakości, a nie ilości. Po prostu jak dla mnie, to TVP (oprócz TVP Kultura) czy TVN nie mają wiele ciekawego do zaoferowania. Wolę National Geographic, komplet Discovery (wraz z dzieckiem uwielbiamy na przykład Pogromców mitów) czy Planet, a to płatne kanały, niestety :D Świetne jest też Kino Polska.
misio

Post autor: misio »

Zepnij sobie dekoder z internetem i mozesz miec chyba kazda platna TV za darmo. Pozostaje jedyne kwestia moralnosci...
ODPOWIEDZ