Przewoz win do Warszawy

Dokąd na zakupy, kupno auta, komunikacja publiczna, lekarze, edukacja, banki, ubezpieczenia, telekomunikacja...
Awatar użytkownika
digilante

Przewoz win do Warszawy

Post autor: digilante »

Jakos nie mam powodzenia w liscie ogloszen.

Potrzebuje aby 6 butelek win doszlo do Warszawy. Chetnie zaplace za fatyge. Luksemburska firma wysyla ten prezent inzynierowi w Warszawie jako dzieki za porady i konsultacje, i bardzo im zalezy aby wina dotarly do odbiorcy.
Out of sorrow entire worlds have been built, out of longing great wonders have been willed.
Awatar użytkownika
xtheo7

Re: Przewoz win do Warszawy

Post autor: xtheo7 »

digilante pisze:Jakos nie mam powodzenia w liscie ogloszen.

Potrzebuje aby 6 butelek win doszlo do Warszawy. Chetnie zaplace za fatyge. Luksemburska firma wysyla ten prezent inzynierowi w Warszawie jako dzieki za porady i konsultacje, i bardzo im zalezy aby wina dotarly do odbiorcy.
po nieco karkolomnej skladni oraz dzieki nadto rozbudowanemu watkowi przyczynowo-skutkowemu powyzszego ogloszenia smiem sadzic, ze jeszcze dwie godziny temu tych butelek bylo osiem .... ;)
Awatar użytkownika
digilante

po fakcie ze nie rozumiem ani slowa z tego co piszesz, to przyznam ze o okolo 17:00 tych butelek bylo dziewiec ;)
Out of sorrow entire worlds have been built, out of longing great wonders have been willed.
Awatar użytkownika
stary

Post autor: stary »

moze jet goraco i paruja <bezradny>
Awatar użytkownika
xtheo7

Post autor: xtheo7 »

Drodzy Forumowicze, Rodaaacy,

Na specjalna prosbe i pod dyktando mego przyjaciela Digilante, ktoryego zmeczone codziennym trudem, spracowane dlonie omykaja sie juz z klawiatury, pozwole sobie wystukac nieco uaktualnione ogloszenie o ponizszej tresci :

Ja cos nie mam powonienia po tych suszonch lisciach zawinietych w ogloszenia.

Poootrzeeebuje, aby trzech butelkow winow doszlo do Pruszkowa. Chetnie zaplacze za Fotyga. Luksemburska firma Luxdigi wysysa ten prezent. A inzynierowi-frajerowy z Warszawy, jajo dzika za porody i konstypacje. Bardzo zalezy, aby wino dotarlo sie do Warszawy. No chociaz ta ostatnia flaszka, za zdrowie pieknych pan !
Awatar użytkownika
digilante

Dyrekcjo! Klasa robotnicza znowu mi zaswinila szczere ogloszenie / prozbe o pomoc. Pokornie prosze o natychmiastowe banowanie tych trollow.
Awatar użytkownika
szymbi

Post autor: szymbi »

Toż to czystą promocją Waćpanowi robią...
Awatar użytkownika
ogrodniczka

Post autor: ogrodniczka »

Jak tak dalej pójdzie, do do Pruszkowa dojdzie już tylko jedna butelka.
Albo i nie..
Ale chęć była szczera, tak jak ogłoszenie :)
Awatar użytkownika
Pablo

Post autor: Pablo »

Napisalem na PW.

pozdrawiam
Pablo
agabird

Post autor: agabird »

Dziekuje Wam za taki poziom zartow, jak obserwuje moich luxemburdzko-niemiecko-francuskich kolegow w pracy to mysle ze musieliby sie duzo uczyc by wspiac sie na wyzyny takiego poczucia humoru jaki reprezentuja Polacy, mam wrazenie ze tu zart jest ciezki jak zelazny lom!
Awatar użytkownika
jespere

Post autor: jespere »

zostalo jeszcze cos do picia? nie eksportuj, damy rade na miejscu!
Awatar użytkownika
digilante

No, wino juz se pojechalo; reszta wczoraj wypita; wiec Jespere, juz nic nie zostalo.

Szymbi, nie czysta promocja Xtheo robil, ale raczej tylko czysta, 43 procentowa.

Pablo dzieki, ale ktos znajomy akurat za kilka godzin wyjezdza do Warszawy i wina juz podwiezione.

Agabird - bo pewnie tylko Polacy siedza sami po nocach przy komputerze, walac czysta, 43 procentowa, i zasmiecaja posty ludziom ciezko pracujacym, abstynentnym, takim jak ja. Ze redakcja takich trollow nie wycina do pnia i ich nie banuje to w ogole nie do wiary!

<mrgreen>
ODPOWIEDZ