Powtarzamy ''Wojnę polsko-ruską''!!!

Awatar użytkownika
Redakcja

Powtarzamy ''Wojnę polsko-ruską''!!!

Post autor: Redakcja »

Uwaga, uwaga! Wspaniała wiadomość dla wszystkich widzów naszego Festiwalu. Zmotywowani sukcesem festiwalowej projekcji filmu Wojna polsko-ruska X. Żuławskiego, a jednocześnie przytłoczeni wyrzutami sumienia, iż ponad 50 osób musiało odejść spod kina z kwitkiem (a w zasadzie to nawet i bez niego), gdyż z braku miejsc nie mogliśmy wpuścić ich na salę projekcyjną, powtarzamy Wojnę polsko-ruską!!

Znaleźliśmy termin, salę i co najważniejsze, uzyskaliśmy prawa do powtórnej projekcji tego kinowego hitu. Seans będzie mieć miejsce:

[center]we czwartek, 22 października br. o godz. 19.30

w Abbaye de Neumunster, w sali Kriepsa[/center]

Wstęp oczywiście – wolny! Przybywajcie licznie – Ci którzy jej jeszcze nie widzieli oraz Ci, którzy ją obejrzeli i tak bardzo im się spodobała, że wybraliby się raz jeszcze! Miejsca wystarczyć powinno dla wszystkich – sala Kriepsa jest bowiem znacznie większa od tej w Cinematheque.
Załączniki
wojna_polsko_ruska2.jpg
Ostatnio zmieniony 01-01-1970, 01:00 przez Redakcja, łącznie zmieniany 1 raz.
~~~~~
Redakcja
Awatar użytkownika
panda

sala w Abbaye Neumunster w 2 tygodnie!

Post autor: panda »

Nie wiem, jak organizator tego dokonał, ale brawa za zaangażowanie i operatywnośc ! <okok> załatwienie chocby sali w Abbaye Neumunster to w trybie normalnym zdaje się kwestia około 12 miesięcy.
Ja zawsze mam rację. Raz mi się wydawało, że nie mam racji, ale okazało się, że byłem w błędzie ;) [G.J.Gigol]
aniasalomea

Post autor: aniasalomea »

ale super :) dzieki wielkie!
adam4403

Post autor: adam4403 »

Jestem od niedawna w Luxie.Chętnie wybrałbym się na ten film ale nie wiem gdzie jest ta sala.
Pomóżcie!
MaWi

Post autor: MaWi »

Sala jest w starej dzielnicy Luksemburga zwanej Grundem. Jest to dolina rzeki Alzette polozona u podnoza skaly, na ktorej znajduje sie luksemburskie Stare Miasto. Dokladny adres znajdziesz tutaj: http://www.ccrn.lu/FR/contact.php?ID=230&LA=FR
adam4403

Post autor: adam4403 »

Wielkie dzięki za info.Jak czas pozwoli to napewno będę.
Pozdrawiam :D
ODPOWIEDZ