jak przeprowadzka to tylko z Borysem!

Dokąd na zakupy, kupno auta, komunikacja publiczna, lekarze, edukacja, banki, ubezpieczenia, telekomunikacja...
rita marmo

jak przeprowadzka to tylko z Borysem!

Post autor: rita marmo »

Pozwolę sobie podziękować publicznie (a przy okazji zrobię małą reklamę:)) Borysowi za sprawną i bardzo profesjonalnie zorganizowaną przeprowadzkę z Luksemburga do Brukseli. To już moja druga z nim przeprowadzka i podobnie jak poprzednia była naprawdę świetnie zorganizowana!
Gorąco polecam Wam jego usugi, ponieważ zna się Borys na rzeczy!!

No i furgonetka może pomieścić naprawdę wiele!!! :)

Rita
aga19748

i jeszcze raz Borys

Post autor: aga19748 »

podpisuje sie pod kolezanka -JAK PRZEPROWADZKA TO BORYS I SPOLKA ;)
Awatar użytkownika
Pablo

Post autor: Pablo »

No to i ja jeszcze kolege pochwale i zareklamuje potwierdzajac powyzsze pochwaly, tez mialem okazje sie przekonac, ze Borys jest the best!
Agata

Post autor: Agata »

I ja sie podpisze pod pochwalami dla Borysa - przeprowadzka byla szybka i sprawna.
Agata
Dorotkamaria

Post autor: Dorotkamaria »

i ja wtrace swoje 3 grosze... Borys..wielkie dzieki!!
Awatar użytkownika
xtheo7

Post autor: xtheo7 »

Stalem samotnie, szczypany lutowym mrozem, chlostany gwaltownymi podmuchami grudniowej wichury a marcow slota zalewala mi okulary i splywala za kolnierz, gdzie normalnie nie wylewam.

Bylem sam, opuszczony i bylo mi zle. Zkundlone wilki bezkarnie obsikiwaly mi nogawki a ich posoka splywaal mi do butow , ktorych sznurowadla juz dawno zezarl pewien oportunistyczny i wylenialy lis. Stoje wiec tak samotnie, bezradnie i od pradziejow, calkowicie niezdolny do poczynienia najmniejszego, samodzielnego kroku. Taki slup soli jak ta biblijna gomorniczka z Sodom, co sie w tyl obejrzala. Od dawna juz nic nie widze, a bialej laski nie wyciagam, bo mi przy ludziach wstyd. Nie, moja slepota to nie jaskra, to miazmaty mew i pelikanow oblepiaja szczelna skorupa szkla moich dzolerskich okularow marki RainBunn®, guanem tak gestym, ze nawet wyzej wspominiana marcowa-listopadowa slota jej sie nie ima. Jak kule co sie nie imaly generala Swierczewskiego. Najczarniesze z czarnych mysli bolesnie kasaja moja swiadomosc, podczas gdy moja podswiadomosc szarpie sie w szponach rozchwialego ukladu limbicznego kazacego mi sie natychmiast zrywac sie na drzewo lub chowac w jaskini. Ale sie nie zrywam i sie nie chowam, stoje jak zaczarowana krolewna, niezdolny do jakiegokolwiek ruchu. imobililny jak szytywna bryla w poblizu zera absolutnego, zaledwie wstrzasana lekkimi drgawkami polkwantowymi.

I wtedy pojawia sie ON, pojawia sie znikad, jak widmo, jak pustynny dzinn jakis. Bez zbednej chwili wahania, wspiera me zdebiale cialo swym mocarnym ramieniem i zdecydowanym krokiem przeprowadza mnie na druga strone Grand- Rue, tuz do wejscia do naszego najmilszego, viandenskiego jazz-baru. Tamze, niestrudzony frontman Czeczu juz szykuje mi kolejna, zniewalajaca, truskawkowa margerite, ktora natychmiast wychyle za zdrowie mojego wybawcy – o jakze jestem mu wdzieczny !

Borys mnie przeprowadzil, dziekuje Ci Borysie
!
Awatar użytkownika
ogrodniczka

Post autor: ogrodniczka »

Twe myśli pokręcone jak kwas dezoksyrybonukleinowy <roll> :D
Awatar użytkownika
jespere

Post autor: jespere »

xteo, co ty bierzesz znowu?
Awatar użytkownika
bamaza42

Post autor: bamaza42 »

xtheo7 pisze:Borys mnie przeprowadzil, dziekuje Ci Borysie !
No cudowna dawka na dzien dobry... <rotfl>
Mozna by powiedziec, ze "z ust miwyjales".....

Lubudubu lubudubu, niech nam zyje Borys, niech zyje nam!....To powiedzialam ja, bamaza....
Awatar użytkownika
wilqs72

Post autor: wilqs72 »

jespere pisze:xteo, co ty bierzesz znowu?
Oj tam zaraz "bierzesz" - po prostu niektórzy żeby mieć wenę twórczą muszą przyjąć cały skład chemiczny drogą wziewno-dożylno-doustną, a innym z kolei wystarczy do tego spożycie kajzerki z serem na śniadanie, albo że ujrzą łany zboża z oknem (czy innej dzięcieliny tudzież świeżopu), albo promocja w Auchan-ie.
P.S. Serce się raduje, że działalność Borysa inspiruje ludzi do tak szlachetnych zachowań.
"It is better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt."
Mark Twain
Awatar użytkownika
czeczu

Post autor: czeczu »

I ja też nie omieszkam ubarwić ten wątek kilkoma pochwałami i podziękowaniami dla niezniszczalnego i niezastąpionego Borysa!
Na jego ramieniu nie tylko można się oprzeć w deszczową słotę i udać do ulubionej knajpy, ale i nie jedną kanapę położyć, a potem już się niczym nie przejmować, bo śmiga on na najwyższe piętra nie łapiąc nawet zadyszki. Pomocnym narzędziem nie tylko butelkę piwa otworzy, ale i szafy w oka mgnieniu demontuje i składa - oczywiście bez uszczerbku żadnego. Portfela swoimi działaniami też nam nie nadszarpuje, więc się klient z jego usługi zawsze raduje.
Po prostu na kłopoty i przeprowadzki - wyłącznie Borys ;)
Wielkie dzięki Kolego za sprawną i profesjonalną przeprowadzkę <!>
Nigdy nie wiadomo, kiedy pojawi się hiszpańska inkwizycja!!!
Awatar użytkownika
yoolika

Post autor: yoolika »

Borysie! I ja dolaczam sie do podziekowan. Jestes nieoceniony!
elak0708

Post autor: elak0708 »

I ja dorzuce kilka slow , jestem zgodna z kazdym komentarzem, Borys nie tylko wykonuje swoja Prace to jeszcze czlowiek o dobrym sercu jest!!! Ja rowniez dziekuje bardzo za wszystko Borys :) pozdrawiam serdecznie Twoja rodzinke :) Ela&Darlan
Awatar użytkownika
danka44

Post autor: danka44 »

Borysie, Ty sobie to wydrukuj i na scianie powies. Lepsze to niż dyplom uczelni.
Ja jednak musze sie poskarżyć, bo prosiłam wieki temu o przeprowadzkę kilku kaset. I co? I nic nadal mi zalegają na półce i kurzem zarastają
Danka
pelekarolcia

Post autor: pelekarolcia »

Witam!
Czy ktos moglby podac jakies namiary na Pana Borysa? I czy Pan Borys wystawia fakture/rachunek za udzielone uslugi? Pytam poniewaz potrzebuje takiej uslugi, a firma mi zwroci koszty tylko jesli okaze na to rachunek.
Z gory dziekuje za odpowiedz.
Pozdrawiam!
ODPOWIEDZ