2miesieczny kotek szuka domu

Kupię, sprzedam, oddam...
EwaG

2miesieczny kotek szuka domu

Post autor: EwaG »

Znalazlam wlasnie malego, bialo czarnego kotka. Jest kochana, grzeczna, cudnie sie bawi. Nie moglam zostawic jej na ulicy, nie moge zatrzymac bo mam dwa psy, szkoda byloby oddac ja do schroniska. Jest malutka wiec nie ma jeszcze zadnych przyzwyczajen i wszystkiego mozna ja nauczyc. Moze wsrod Was jest milosnik zwierzakow i zechce ja przygarnac? Byloby wspaniale!
pozdrawiam serdecznie
gabrjel

Post autor: gabrjel »

A może kotka była na spacerze ? w końcu jeszcze ciepło jest i zabrałaś komuś spod domu ?
"Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości."
Awatar użytkownika
stary

Post autor: stary »

skad wiesz ze 2 miesieczna? mroczyla do ucha czy pisze w dowodzie ? <hm>
EwaG

kotka nie byla na spacerze bo znalazlam ja z dala od domostw. bylam u weterynarza stad wiem ze ma dwa miesiace. zapewniam ze nie zabralam jej dla wlasnego widzimisie tylko by znalezc jej dom. byla odwodniona i bardzo slaba ale teraz juz jest z nia dobrze. szukam dla niej domu i prosze o powazne odpowiedzi. jestem osoba odpowiedzialna wiec ani nie zabralam jej matce ani wlascicielowi. mam nadzieje ze znajdzie sie ktos na tym portalu kto ja przygarnie i zapewni opieke. z moimi psami nie moze zostac. psy sa zbyt stare, nie przyzwyczajone do obecnosci kota i moglyby tylko zrobic krzywde takiemu maluszkowi. z pewnoscia gdyby byl to dorosly kot moznaby sprobowac. czekam na wiesci. prosze o kontakt na priv, caly czas jestem pod telefonem gdyby ktos byl zainteresowany i chcial dowiedziec sie czegos wiecej o kotce, moj numer 621556101. pozdrawiam
EwaG

Znalazl sie dom dla kotka :-). Ogloszenie wiec juz nieaktualne.
ODPOWIEDZ