Fitness Passage Trier
Fitness Passage Trier
Slyszalam ze zapisujac sie do Fitness Passage w Niemczech mozna z niego korzystac rowniez w Luxemburgu, macie mze doswiadczenie?
Mam doświadczenie <evil> , póki co krótkie, nieprzyjemne i czekam na dalszy rozwój sytuacji (liczę na moc 3-ciego akapitu, pkt. 3. umowy podpisanej z klubem w Trewirze). Byłem raz w klubie przy dworcu w Lux-ville. Pozwolili mi wejśc warunkowo. Według nich powinienem cwiczyc tam, gdzie wnoszę opłatę, a na innych salach owszem mogę, ale OKAZJONALNIE. Nie życzą sobie, abym płacił w Trewirze, a zużywał sprzęt, powietrze, wodę, mydło itp. (wyliczyli dośc skrupulatnie) u nich. Jeśli mnie zobaczą zbyt często w salach luksemburskich to wniosą do klubu w Trewirze o natychmiastowe transferowanie mnie do klubu, w którym najczęsciej cwiczę. Nie muszę dodawac, że byłbym zmuszony do pokrycia różnicy w opłacie miesiecznej etc. Mały szczegół - mam kartę "weltweit".
Ja zawsze mam rację. Raz mi się wydawało, że nie mam racji, ale okazało się, że byłem w błędzie
[G.J.Gigol]

Dziekuje za odpowiedz, myslalam o Passage Fitness kolo lotniska w Luxemburgu, ten przy dworcu jest podobno och i ach i widze ze nie sa przyjaznie nastawieni na klienta w ogole!
Cena podobno znacznie sie rozni w Trier i w Luxemburgu i myslalam ze po pracy moglabym skorzystac z zajec w Lux a w weekendy w Trier. Dobrze ze napisales, przemysle gdzie sie zapisac zatem. a jaka atmosfera w Trier? Chce pochodzic na zorganizowane zajecia Step itp?
Cena podobno znacznie sie rozni w Trier i w Luxemburgu i myslalam ze po pracy moglabym skorzystac z zajec w Lux a w weekendy w Trier. Dobrze ze napisales, przemysle gdzie sie zapisac zatem. a jaka atmosfera w Trier? Chce pochodzic na zorganizowane zajecia Step itp?
w Trewirze jeszcze nie cwiczyłemagabird pisze:Dobrze ze napisales, przemysle gdzie sie zapisac zatem. a jaka atmosfera w Trier?

Ja zawsze mam rację. Raz mi się wydawało, że nie mam racji, ale okazało się, że byłem w błędzie
[G.J.Gigol]

ja sie zapisalem w klubie w Foetz, przyczym bylem tam moze z 2 razy, tak poza tym chodzilem do sandweiler i nie robili z tym zadnych problemow. Przy podpisywaniu umowy warto z nimi negocjowac, ja placilem 66Eur miesiecznie za karte upowazniajaca do wstepu do wszystkich klubow w Europie (standardowa cena chyba ok 80) ...
http://www.vdl.lu/Piscine_Bonnevoie.htmlagabird pisze:A to miejsce mi nic nie mowi bo ja nietutejsza, i cieszy mnie wizja weekendowych zajec w Trier a w srodku tyg w Luxemburgu
"Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości."