Witam wszystkich . Jestem w Luksemburgu od miesiaca i nie znam tu jeszcze wiele osob. Chcialabym wyjsc z pewna propozycja. Jestem instruktorka fitness(step,TBC,BUP). i chcialabym stworzyc grupe chetnych do wspolnych cwiczen. Bylam juz na zajeciach e Bereldange ale to nie to (za malo wysilku) . Byc moze znajda sie chetne osoby do wspolnych cwiczen. zapraszam na forum. Sylwia. Podaje nr telefonu +352691117078
Jestem tutaj od niedawna, bardzo chcialabym stworzyc polska grupe fitness. Puki co rozgladam sie wsrod znajomych za nawet niewielka sala, ktora nadawalaby sie do prowadzenia zajec. Napewno byloby to w okolicach Luxembourg ville lub w samym miescie. Byc moze ktos z Was moglby mi w tym pomoc? Pozdrawiam Sylwia.
w takich sprawach trzeba rozmawiać np. ze szkołami które mają sale gimnastyczne - np. na Eich, Dommeldange... Koło szkoły europejskiej jest tzw Gym Bleu - może od nich można podnająć salę...
===============================
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
===============================
eurokraci.eu
W luksemburgu jest niemozliwe wynajecie salki na fitness bez zgody Komuny z uwagi na ubiezpieczenia od wypadku i inne koszta. Zadna szkola nie udostepni nikomu prywatnie takich pomieszczen . Jedyna mozliwosc to przez stwarzyszenie skierowac prosbe do Zarzdu Miasta celem przyznania takowych godzin odplatnie ..
Pozdrawiam
Mistrz Niemiec z druzyna DSD 2012
Wielokrotny Mistrz Polski Belgii Włoch i Luxemburga
Dziesiąty w Rankingu światowym ITF Senior
nie wiem czy my dobrze siebie zrozumialysmy .Ty mieszkasz w Luksenburgu,a ja wTrier.
Gdybys mogla przyjechac do Trier to moglybysmy sie spotkac w sobotke w poludnie jak Tobie pasuje? <roll>