Jak tutaj:
http://www.sonyericsson.com/cws/product ... view/w900i
Czarny, bez kontraktow lub "lock", mp3, video, photo, dual band, radio, itd itd, razem z charger, sluchawkami. Juz ma troche wiecej niz dwa i pol lat.
Cena? Nie mam pojecia. Czekam na oferte.
Sprzedam Sony Ericsson W900i
Sprzedam Sony Ericsson W900i
Out of sorrow entire worlds have been built, out of longing great wonders have been willed.
digi, a tak szczerze - w jakim stanie ten telefon, czy dlugo wg ciebie "pochodzi" bez problemow, przy intensywnej eksploatacji (zwlaszcza sms-owej...) - mysle o mojej corce, ktorej wlasnie, po intensywnej, bodaj 3-letniej eksploatacji, jeden ericsson, ale inny model wlasnie sie rozlecial....no i w koncu za ile?....a jak przyslowiowa flaszka, to jaka?...jade na 2 tygodnie do PL....
Za jedna butelke to troche szkoda bo w sumie dalem za ten telefon 350 euro za czasow prehistorycznych, a jest w super stanie. Wolalbym troche bardziej konkretna oferte, w banknotach :-) Jedyne co zle (po za tym w sumie wyglada i dziala jak nowy) to w jednym miejscu troche porysowany ekran, ale to absolutnie nie problem.
A ze telefon w bardzo dobrym stanie to chyba zrozumiane, przez Was co mnie znaja i wiedza ze przez telefon raczej nie gadam.
A ze telefon w bardzo dobrym stanie to chyba zrozumiane, przez Was co mnie znaja i wiedza ze przez telefon raczej nie gadam.
Out of sorrow entire worlds have been built, out of longing great wonders have been willed.
Z tego co wiem, digi był jakiś czas temu w PL, więc pewnie sam się zaopatrzył w odpowiednią ilośc flaszek <rotfl> . A jak mu ich zabraknie, to są tacy, którzy do PL jeżdżą co 2 miesiące i zawsze mogą ze 20 butelek tego czy tamtego przemycicMaWi pisze:Oj, digi, a gdzie Twoja hippisowska dusza ?? <ganja>digilante pisze:Wolalbym troche bardziej konkretna oferte, w banknotach :-)