Sprzedam Sony Ericsson W900i

Kupię, sprzedam, oddam...
Awatar użytkownika
digilante

Sprzedam Sony Ericsson W900i

Post autor: digilante »

Jak tutaj:

http://www.sonyericsson.com/cws/product ... view/w900i

Czarny, bez kontraktow lub "lock", mp3, video, photo, dual band, radio, itd itd, razem z charger, sluchawkami. Juz ma troche wiecej niz dwa i pol lat.

Cena? Nie mam pojecia. Czekam na oferte.
Out of sorrow entire worlds have been built, out of longing great wonders have been willed.
MaWi

Post autor: MaWi »

Ostatnio u digiego SonyEricsson chodzil za butelke polskiej gorzalki :) Czy to bylaby jakas sugestia cenowa? <mrgreen>
Awatar użytkownika
bamaza42

Post autor: bamaza42 »

digi, a tak szczerze - w jakim stanie ten telefon, czy dlugo wg ciebie "pochodzi" bez problemow, przy intensywnej eksploatacji (zwlaszcza sms-owej...) - mysle o mojej corce, ktorej wlasnie, po intensywnej, bodaj 3-letniej eksploatacji, jeden ericsson, ale inny model wlasnie sie rozlecial....no i w koncu za ile?....a jak przyslowiowa flaszka, to jaka?...jade na 2 tygodnie do PL....
Awatar użytkownika
digilante

Post autor: digilante »

Za jedna butelke to troche szkoda bo w sumie dalem za ten telefon 350 euro za czasow prehistorycznych, a jest w super stanie. Wolalbym troche bardziej konkretna oferte, w banknotach :-) Jedyne co zle (po za tym w sumie wyglada i dziala jak nowy) to w jednym miejscu troche porysowany ekran, ale to absolutnie nie problem.

A ze telefon w bardzo dobrym stanie to chyba zrozumiane, przez Was co mnie znaja i wiedza ze przez telefon raczej nie gadam.
Out of sorrow entire worlds have been built, out of longing great wonders have been willed.
MaWi

Post autor: MaWi »

digilante pisze:Wolalbym troche bardziej konkretna oferte, w banknotach :-)
Oj, digi, a gdzie Twoja hippisowska dusza ?? <ganja>

Boszsz... co ta kasa robi teraz z ludzi! <zalamka>
Awatar użytkownika
mary_81

Post autor: mary_81 »

MaWi pisze:
digilante pisze:Wolalbym troche bardziej konkretna oferte, w banknotach :-)
Oj, digi, a gdzie Twoja hippisowska dusza ?? <ganja>
Z tego co wiem, digi był jakiś czas temu w PL, więc pewnie sam się zaopatrzył w odpowiednią ilośc flaszek <rotfl> . A jak mu ich zabraknie, to są tacy, którzy do PL jeżdżą co 2 miesiące i zawsze mogą ze 20 butelek tego czy tamtego przemycic ;)
ODPOWIEDZ