Michael Jackson zmarl

Wszelkie dyskusje typu OffTopic

Moderator: LuxTeam

Awatar użytkownika
jespere

Post autor: jespere »

Ludzie! opanujcie sie.

umarl krol.
Awatar użytkownika
byly

Post autor: byly »

ok, szkoda czlowieka, ale dla mnie osobiscie to on nie byl zaden krol: nigdy nie lubilem jego piskliwego glosu i jego muzyki
Awatar użytkownika
jespere

Post autor: jespere »

chodzi mi tylko o to, ze na naszym forum juz prawie kazdy watek zamienia sie w jakies male prywatne klotnie.
szkoda gadac.
a jackson - mozna bylo lubic, albo nie, ale jest to jeden z nielicznych artystow, ktorego rozpoznaje i moja babcia i moja corka. jako jeden z pierwszych wykorzystal swoja slawe, by spiewac o glodzie i o ginacej ziemii...
elementy stylu jego tanca i spiewu sa wciaz cytowane przez innych.
po prostu zapisal sie na stale w encyklopedii muzyki.
z drugiej strony, tak jak wspomnial szanowny autor tego watku, czlowiek zakompleksiony, chory psychicznie (?), pedofil(?).
aga19748

......

Post autor: aga19748 »

i bardzo madrze napisales.Tez nie jestem jego wielka fanka ale z lezka w oku posluchalam sobie dzis kilka kawlakow...............................................
Nie wazne co robil w zyciu prywatnym oceniamy go jako artyste -a to byl jeden z ostatnich prawdziwych ;((-szkoda tylko ze zmarnowal tak szybko swoj talent .

SZKODA
misio

Post autor: misio »

Na forach typu GW czy Onet wylacza sie mozliwosc komentarzy w podobnych przypadkach.
gabrjel

Post autor: gabrjel »

misio pisze:Na forach typu GW czy Onet wylacza sie mozliwosc komentarzy w podobnych przypadkach.
I wtedy misio się wkurza....

A co do JM no cóż przedawkował demerol...

A że jest artystą dwóch ćwierćwieczy i kilku pokoleń nikt tego nie zmieni... jego śmierć przeszła echem ale za 2 dni nikt nie będzie o tym pamiętał...

Podobnie było z Freddie Mercury... ale jego muzykę jakoś bardziej lubię...
"Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości."
ODPOWIEDZ