Odsprzedam sofe tanio

Kupię, sprzedam, oddam...
Awatar użytkownika
byly

Odsprzedam sofe tanio

Post autor: byly »

Odstapie moja sofe naroznikowa, okolo 3 letnia, w bardzo dobrym stanie, z impregnacja przeciwplamowa, za 50 euro, odbior w Trier, kolor niebieski
Załączniki
sofa
sofa
Ostatnio zmieniony 02-06-2009, 19:10 przez byly, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
digilante

Post autor: digilante »

Znowu Cie musze poprawiac Borysie? ;) To sie nazywa "marketing". Jezeli kazda firma moze to robic, to czemu nie towarzysz Byly?

Darmowy iPhone... itd.
Out of sorrow entire worlds have been built, out of longing great wonders have been willed.
Awatar użytkownika
panda

Post autor: panda »

ja myślę, że kol. były zamierzał zwrócic tą sofę poprzedniemu właścicielowi/użytkownikowi, skoro napisał "oddam" ;) ... a te 50 EUR stanowi wartośc dodaną tej sofie w wyniku używania jej przez kol. byłego <lol>

a swoją drogą, sofa ładna
Ja zawsze mam rację. Raz mi się wydawało, że nie mam racji, ale okazało się, że byłem w błędzie ;) [G.J.Gigol]
Awatar użytkownika
byly

prosze bardzo, zmienilem tytul

myslalem, ze dostowalem sie do jezyka panujacego na tym forum, gdzie wlasnie zawsze sugeruje sie cos bezplatnego, a potem wychodzi, ze trzeba zaplacic <lol>

BTW: sofa kosztowala oryginalnie 1300 euro, wiec to naprawde okazyjna cena, jak komus sie mimo to otwiera scyzoryk w kieszeni, polecam kupic za ta cene cos porownywalnego ;)
Borys

Post autor: Borys »

Byly - skoro twierdzisz ze taki wlasnie jezyk panuje na tym forum to ze tak powiem :

ZMIENMY TO RAZEM !

A tak na koniec - zdanie "super preferencyjna cena" wyjatkowo nie bylo sarkastyczne, bo chocby to byla najtansza sofka za 400 - 500 ojro to Twoja cena jest naprawde atrakcyjna ! Gdyby nie to ze kolorystycznie nijak nie pasuje do mojego mieszkania to pewno wlasnie bylbym w drodze do Trier w celu zakupu ;)
Ura Bura Szef Podwóra
Awatar użytkownika
anianna

Post autor: anianna »

Sofka jeszcze aktualna? Czekam na wieści! pozdrawiam!
Awatar użytkownika
byly

aktualna, odpisalem, a dla ew. zainteresowanych: sofa NIE jest rozkladana do spania, czyli moze sie na niej przespac od biedy jedna osoba, ale nie polecam jej do regularnego uzywania jako ersatzu lozka, bo nie jest do tego skonstruowana
ODPOWIEDZ