transport mebla Luksemburg - Paryż
transport mebla Luksemburg - Paryż
Czy ktos na forum ma pomysl jak przewiezc kredens (wejdzie do mini busa - do sam. osobowego nie) za mniej niz 390 Euro? Rodzina kupila w Luxemburgu powyzszy mebel i otrzymala oferte transportu za taka cena. Tak pytam z ciekawosci, czy to jest optymalna cena?
"If you think you can, you can, if you think you can't - you're right..." Henry Ford
Michal - fakt ze 390 ojro to jest kupa kasiory.
Wlasnie tak sobie przeliczylem - 800 km czyli teoretycznie 88 litrow beny + oplaty autostrady ( chyba kolo 50 ojro tam i na zod ) dadza nam koszt okolo 120 - 150 ojro.
Moge podjac temat - bedzie taniej niz zaoferoana cena ale nie bedzie diametralnej roznicy.
Ja jestem w posiadaniu samochodu PICK UP i mysle ze kredens by wlazl, kwestia zebys podal mi wymiary ( ladownosc mam 400 kg ).
Jakby co to wiesz jak mnie odnalezc
Wlasnie tak sobie przeliczylem - 800 km czyli teoretycznie 88 litrow beny + oplaty autostrady ( chyba kolo 50 ojro tam i na zod ) dadza nam koszt okolo 120 - 150 ojro.
Moge podjac temat - bedzie taniej niz zaoferoana cena ale nie bedzie diametralnej roznicy.
Ja jestem w posiadaniu samochodu PICK UP i mysle ze kredens by wlazl, kwestia zebys podal mi wymiary ( ladownosc mam 400 kg ).

Ura Bura Szef Podwóra
Dzieki Borys, detale przesylam na priv'aBorys pisze:Michal - fakt ze 390 ojro to jest kupa kasiory.
"If you think you can, you can, if you think you can't - you're right..." Henry Ford