Kolejny turniej brydzowy juz 18 kwietnia. Prosze o zgloszenia jak rowniez o informacje, jesli ktos nie moze grac. Jesli nie uzbieramy dwoch-trzech stolikow, to pewnie przelozymy turniej.
Zapraszamy jak zwykle o 17.30
Adres:
Ancien Cinema cafe-club
23 Grand Rue, Vianden
T. 26.87.45.32
Poprosze o zgloszenia w tym watku, im szybciej tym lepiej.
To ja od razu - zglaszam sie, aczkolwiek jako zdekompletowana para...tzn. szukam partnera(ki)...moze ktos tez jest "zdekompletowany", a mimo wszystko zagralby?... <bezradny>
bamaza42 pisze:To ja od razu - zglaszam sie, aczkolwiek jako zdekompletowana para...tzn. szukam partnera(ki)...moze ktos tez jest "zdekompletowany", a mimo wszystko zagralby?... <bezradny>
to może ze mną? ja też zostaję bez partnera <beczy>
Danka, co tam - ja proponuje, w razie gdybysmy mialy byc same, namowic szanownego Kierownika chuc na roberka, z udzialem tegoz, oraz na przyklad xtheo, ktory to o ile mi wiadomo, rowniez opuszczonym przez partnera bedzie.... Co Ty (Wy) na to?...
Niestety czwarty się nie odezwał, więc chyba musimy uznać, że z brydża nic nie będzie.
Bamaza, ale to jest dobra okazja, żebyś mnie w końcu odwiedziła. Daj znać, jak wrócisz do Lux.
Brydza nie bylo, jedynie mini turniej jednostolikowy z ukladanymi rozdaniami, polsko-bulgarsko-belgijsko-angielski. Wiec nie bylo najgorzej, choc szkoda, ze nie zebraly sie dwa stoliki, zagralibysmy mecz. Z nastepnym turniejem jest problem, o czym w kolejnym watku.
h