Pilka w Walfer w niedziele o 16-tej
Pilka w Walfer w niedziele o 16-tej
Witam futbolistow,
proponuje mniej lub bardziej oficjalnie, a w kazdym razie licznie rozpoczac sezon pilkarski w Walfer. Mysle, ze przynajmniej na razie godzina 16-ta jest ok. Jak zawsze wszyscy chetni, niezalenie od poziomu mile widziani, a zwlaszcza nowe osoby ktore jeszcze nie mialy okazji grac z nami w Walfer.
Przy okazji, w tym samym czasie pograc moglyby takze dzieci, tym bardziej ze juz w czerwcu kolejny turniej organizowany przez FC Europa. Dobrze by bylo, zeby przy najmniej na najblizsza niedziele zadeklarowal sie ktorys w rodzicow/wujkow ktory moglby to skoordynowac.
Tak wiec pilkarskim czuwaj do niedzieli,
Piotr
<gol>
proponuje mniej lub bardziej oficjalnie, a w kazdym razie licznie rozpoczac sezon pilkarski w Walfer. Mysle, ze przynajmniej na razie godzina 16-ta jest ok. Jak zawsze wszyscy chetni, niezalenie od poziomu mile widziani, a zwlaszcza nowe osoby ktore jeszcze nie mialy okazji grac z nami w Walfer.
Przy okazji, w tym samym czasie pograc moglyby takze dzieci, tym bardziej ze juz w czerwcu kolejny turniej organizowany przez FC Europa. Dobrze by bylo, zeby przy najmniej na najblizsza niedziele zadeklarowal sie ktorys w rodzicow/wujkow ktory moglby to skoordynowac.
Tak wiec pilkarskim czuwaj do niedzieli,
Piotr
<gol>
- kajapapaja
to ja tak przy okazji dodam, że mam do oddania korki dziecięce rozmiar 30, mało używane, oczywiściekaszub pisze:Przy okazji, w tym samym czasie pograc moglyby takze dzieci, tym bardziej ze juz w czerwcu kolejny turniej organizowany przez FC Europa. Dobrze by bylo, zeby przy najmniej na najblizsza niedziele zadeklarowal sie ktorys w rodzicow/wujkow ktory moglby to skoordynowac.
a jak się sprężymy, to w niedziele będziemy
===============================
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
piłka dziś?
mam nadzieję, że są chętni do pogrania dziś rozumiem, że godzina 16 bez zmian
pozdrawiam,
Kuba
pozdrawiam,
Kuba