Bamaza, nie wnikajmy <rotfl> <rotfl> <rotfl>bamaza42 pisze:...od dzisiaj pewnie juz tak...misio pisze:A to twoj jakis funfel czy jak?
dodatek na dzieci
No nie az tak czysto...misio pisze:No mnie np nie, bo ja jestem czysto wirtualny.gabrjel pisze:Dziureks zignoruj wypowiedzi tych "od kija w szprychy" - tych czepialskich tutaj trochę jest... z moralizatorskim tonem itd... i na pewno ich jeszcze często spotkasz, w końcu to polskie forum
Ura Bura Szef Podwóra
Jak korzystanie z praw które jawnie się należą przechodzi w wielką moralizatorską rozprawę to monolog na temat moralności schodzi na poziom czysto akademicki...
Przykładów można by mnożyć odnośnie należnych praw na tym forum...
A prawda jest taka że nasze polskie przywary dają efekt jak powyżej - gdzie ktoś kto nie wie co mu się należy zada pytanie, to zamiast dostać pomoc, osoba ta widzi się efekt kija w szprychy i moralizatorskiej rozprawy n/t dojenia... ale nie krów a WKL...
Więc czy ktoś de facto chce pomóc czy kolejny kij w szprychy ?
Chcemy być "lepsi" od tych w Polsce a sami tworzymy "polskie piekiełko" - tylko po co ?
Aby coś udowodnić ? Komu ? I co ?
Zbawiciele Świata ?
Przykładów można by mnożyć odnośnie należnych praw na tym forum...
A prawda jest taka że nasze polskie przywary dają efekt jak powyżej - gdzie ktoś kto nie wie co mu się należy zada pytanie, to zamiast dostać pomoc, osoba ta widzi się efekt kija w szprychy i moralizatorskiej rozprawy n/t dojenia... ale nie krów a WKL...
Więc czy ktoś de facto chce pomóc czy kolejny kij w szprychy ?
Chcemy być "lepsi" od tych w Polsce a sami tworzymy "polskie piekiełko" - tylko po co ?
Aby coś udowodnić ? Komu ? I co ?
Zbawiciele Świata ?
"Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości."
Witam wszystkich, szczególnie serdecznie tych "pozytywnych" forumowiczów.
Chciałbym podziękować za zaangażowanie i wsparcie w znalezieniu odpowiedzi na zadane pytanie. Dyskusja nie zawsze była merytoryczna, w większości nie, ale dzięki co niektórym forumowiczom, pogłębiła moją wiedzę z tematu LUX... Dzięki bardzo za podzielenie się swoim doświadczeniem.
Co do pozostałych autorów postów to myślę że "anonimowość" jaką daje im internet w połączeniu z możliwością "wolnego" komentowania różnych spraw powoduje iż odkrywają swoją prawdziwą naturę, czasami skrzętnie ukrywaną i zaawoulowaną w życiu codziennym, gdzie widać ich twarz.
Podziękowania dla gabrjela, inesitki, hali, asiuni i misia.
Ps. asiunia a z tym naszym związkiem to serio? <lol>
Chciałbym podziękować za zaangażowanie i wsparcie w znalezieniu odpowiedzi na zadane pytanie. Dyskusja nie zawsze była merytoryczna, w większości nie, ale dzięki co niektórym forumowiczom, pogłębiła moją wiedzę z tematu LUX... Dzięki bardzo za podzielenie się swoim doświadczeniem.
Co do pozostałych autorów postów to myślę że "anonimowość" jaką daje im internet w połączeniu z możliwością "wolnego" komentowania różnych spraw powoduje iż odkrywają swoją prawdziwą naturę, czasami skrzętnie ukrywaną i zaawoulowaną w życiu codziennym, gdzie widać ich twarz.
Podziękowania dla gabrjela, inesitki, hali, asiuni i misia.
Ps. asiunia a z tym naszym związkiem to serio? <lol>
Piotr
A tu byś się zdziwił - niektórzy w "realu" są dużo gorsi, i o ile w świecie wirtuanym da się ich jeszcze jakoś znieść, to na żywo - jak mówi młodzież - "nie ma takiej opcji"Dziureks pisze:Co do pozostałych autorów postów to myślę że "anonimowość" jaką daje im internet w połączeniu z możliwością "wolnego" komentowania różnych spraw powoduje iż odkrywają swoją prawdziwą naturę, czasami skrzętnie ukrywaną i zaawoulowaną w życiu codziennym, gdzie widać ich twarz.
A żeby nie nabijać sobie posta na pusto napiszę jeszcze coś na temat zasiłków dla dzieci: nieprawdą jest, jakoby na dzieciach można było zarabiać, nawet mając i 3 - wiem z autopsji
"It is better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt."
Mark Twain
Mark Twain
Po tej deklaracji to myślałem że mnie przygarnieszasiunia pisze:A to juz Ty sam wiesz najlepiej;))Dziureks pisze:a z tym naszym związkiem to serio?
Jak tam z mieszkaniem, znalazles cos?
A tak serio to wynająłem studio na warunkach hotelowych. Tanio nie jest ale na krótki okres to nie mam innego wyjścia.
Pzdr,
Piotr
Piotr
Dobrze że druga połówka Asiuni nie włada językiem tego forum bo mógłby być zazdrosny o niemoralne dodatkiasiunia pisze:Jasne! Moge Cie nawet zaadoptowac, a potem zlozyc wniosek o niemoralny dodatek na Ciebie:)Dziureks pisze:myślałem że mnie przygarniesz
"Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości."
Przychodzi pół baby do lekarza.gabrjel pisze:Dobrze że druga połówka Asiuni nie włada językiem tego forum bo mógłby być zazdrosny o niemoralne dodatkiasiunia pisze:Jasne! Moge Cie nawet zaadoptowac, a potem zlozyc wniosek o niemoralny dodatek na Ciebie:)Dziureks pisze:myślałem że mnie przygarniesz
Lekarz: Co się pani stało?
Pół baby: A, mąż mnie przerżnął.
Lekarz: A gdzie drugie pół?
Pół babay: Wypiliśmy z mężem.
przpraszam ale nie mogłam się oprzec.
hala