Skoda Fabia GreenLine
Misiek!misio pisze:Nie mialem na mysli TT ale blisko, blisko. Co do reszty to swietnie bys sie sprawdzil na forum auto-moto na gazecie. Pelno tam fachowcow Pozdrawiam mistrza kierownicy i dlugiej prostej.
zgryźliwość widzę masz we krwi na kartach nie ma co się próbować bo tam waga dużą rolę odgrywa a ty w porównaniu do mnie to szczypiorek jesteś...
ale może na Hockenheimring ?
Podejmiesz rękawicę ? czy wata jesteś ?
no i słynne zapomniane "no offence"
p.s.
w którym autku występuje 2.0 TFSI i 3.2FSI naraz ? o czymś nie wiem ? może S3 ? Bo TTS to ma 272KM z 2.0TFSI a A3 3.2 FSI ma 250KM...
2.0TFSI to S3 - 265KM ale za nic nie mogę się doszukać 3.2FSI z 260KM...
P.s.2
Wolę tutaj, niż na auto-moto, doszkalać pluszowe maskotki , w końcu ludzie na poziomie nie dzieci jeżdżące w NFS, aha nie jestem fachowiec tylko hobbysta
"Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości."
No widzisz... probowalem to ja sie 10 lat temu... wyroslem z tego.gabrjel pisze:Misiek!misio pisze:Nie mialem na mysli TT ale blisko, blisko. Co do reszty to swietnie bys sie sprawdzil na forum auto-moto na gazecie. Pelno tam fachowcow Pozdrawiam mistrza kierownicy i dlugiej prostej.
zgryźliwość widzę masz we krwi na kartach nie ma co się próbować bo tam waga dużą rolę odgrywa a ty w porównaniu do mnie to szczypiorek jesteś...
ale może na Hockenheimring ?
Podejmiesz rękawicę ? czy wata jesteś ?
no i słynne zapomniane "no offence"
p.s.
w którym autku występuje 2.0 TFSI i 3.2FSI naraz ? o czymś nie wiem ? może S3 ? Bo TTS to ma 272KM z 2.0TFSI a A3 3.2 FSI ma 250KM...
2.0TFSI to S3 - 265KM ale za nic nie mogę się doszukać 3.2FSI z 260KM...
P.s.2
Wolę tutaj, niż na auto-moto, doszkalać pluszowe maskotki , w końcu ludzie na poziomie nie dzieci jeżdżące w NFS, aha nie jestem fachowiec tylko hobbysta
Poza tym, moje ubezpieczenie nie obejmuje jazdy po torach - sorry ale oszczedny jestem i szkoda mi kasy. To jeden powod. Drugi powod to jak powiedzialem, mam zwyklego dizla bez zadnego chipa wiec sensu tez nie widze.
Z drugiej strony proponuje powrocic do tematu na przyszly rok, jakos na wiosne. Czemu? Dowiesz sie. Obiecuje sie przypomniec
I w sprawie silnika, daleko szukac nie trzba. Przyznam ci jedno, zalezy na jaka jednostke miary patrzysz. Ja przyzwyczjony jestem do BHP. Czyli w sumie wychodzi ze obaj tu mamy racje.
FSI engine.Petrol engines:
1.6 litre 4 cylinder 115 bhp (86 kW; 117 PS)
2.0 litre 4 cylinder 150 bhp (112 kW; 152 PS) (Slowly being phased out in order to make way for TSI engines – see section below)
2.0 litre 4 cylinder 200 bhp (149 kW; 203 PS)
3.0 litre 4 cylinder 220 bhp (164 kW; 223 PS)
2.7 litre biturbo V6
3.2 litre V6 250 bhp (186 kW; 253 PS)-260 bhp (194 kW; 264 PS)
4.2 litre V8 350 bhp (261 kW; 355 PS)
4.2 litre V8 414 bhp (309 kW; 420 PS)
5.0 litre biturbo V10 573 bhp (427 kW; 581 PS)
5.2 litre V10 450 bhp (336 kW; 456 PS)
6.0 litre W12 331 kW /450 PS
będę czekałmisio pisze: Z drugiej strony proponuje powrocic do tematu na przyszly rok, jakos na wiosne. Czemu? Dowiesz sie. Obiecuje sie przypomniec
Też mam cosik w planie ale nie pojemnościowego ale uTurbioną benzynę
Traktor jest na co dzień Benzyna do zabawy
co mi chodzi po głowie ? np Mazda 3 MPS 2.3T + stage 2 a może jak cash pozwoli stage 3
niepozorne z kopniakiem to to co lubię...misio pisze:No nareszcie zaczynasz mowic jak czlowiek. Mam nadzieje ze skupisz sie na optyce fabryczniej - wiesz co mam na mysli
na autobanie mrugający mi swiatłami civic ze spojlerem czy inne hadziajastwo a dup w gaz i mnie nie ma i kopara opada
no bo bezsprzecznie jeśli mówimy o mocach >300KM to benzyna króluje...
jak forumła 1 zacznie jeździć na traktorach i zrobią RS4TDI albo RS6TDI to wrócimy do tematu... chociaż chyba nam to nie grozi... w ciągu najbliższych 10 lat...
chyba że - a nie wiem czy słyszałeś o wynalazku mercedesa - wysokoprężna benzyna... w modelu S w 2012 ma być zaprezentowana 2.0L benzyna z SuperChargerem paliwożerność w granicach 12-16L przy mocy rzędu 400KM i momentu 600Nm - i bez charakterystycznego terkotania...bo to benzyna....
Ostatnio zmieniony 01-02-2009, 23:16 przez gabrjel, łącznie zmieniany 1 raz.
Czekamy na temat odnośnie pomadek, błyszczyku czy tuszu do rzęsbamaza42 pisze:...a oni dalej porownuja te matchboxy....jakby obaj nie mieli po wiecej jak 10 lat.... <mrgreen>
Ostatnio zmieniony 01-02-2009, 23:49 przez gabrjel, łącznie zmieniany 1 raz.
A jest jakaś nagroda przewidziana dla tego co ma największą ilość postów <?>gabrjel pisze:Nie.... ale będę mógł sobie posty ponabijać
Pytam się, bo jak na razie mało się orientuję w miejscowych obyczajach
Chętnie też sobie posty ponabijam, jeśli ma to jakiś sens albo dają coś za to w nagrodę <mrgreen>