wywolywanie zdjec
wywolywanie zdjec
takie pytanie mam male... czy ktos wie gdzie mozna wywolywac zdjecia w Luxie? chodze ostatnio ulicami i nic mi sie w oczy nie rzucilo takiego... moze po prostu slepa jestem, ale bede wdzieczna za wskazowki <lol>
z noworocznym pozdrowieniem,
Jagulina
z noworocznym pozdrowieniem,
Jagulina
Moza tez w Delhaize w Bertrange. Jest to punkt samoobslugowy, to znaczy przy wejsciu jest taka skrzynka z pojemnikiem ze specjalnymi kopertami. Film wsadzasz do koperty, na kopercie zaznaczasz odpowiednie opcje, wpisujesz adres i wrzucasz do skrzynki. Zdjecia odbierasz po tygodniu w punkcie obslugi klineta w tymze samym Delhaize. Trwa wiec to raczej dlugo, ale jest chyba najtaniej w Luxie. Do tego mozna sobie zazyczyc zrobienie CD-ROMu z cyfrowa wersja wszystkich zdjec na kliszy i jest to albo za darmo, albo za symbolicznego eurasa (nie pamietam dokladnie, bo odkad dorobilem sie "cyfrowki" rzadko tam bywam)
Poza tym wydaje mi sie, ze w wiekszosci supermarketow w Luxie mozesz zdjecia oddac do wywolania w "Clients Info". Tak jest przynajmniej w niektorych Cactusach i Matchach.
Poza tym wydaje mi sie, ze w wiekszosci supermarketow w Luxie mozesz zdjecia oddac do wywolania w "Clients Info". Tak jest przynajmniej w niektorych Cactusach i Matchach.
Ja zrobilem z negatywu w Auchan w PHOTO SERVICE tylko dwa razy - pierwszy i ostatni. Drogo i beznadziejnie <evil> . Moim zdaniem nie warto wydawac pieniedzy.
Jest calkiem niezly punkt w skepie fotograficznym na rue Beaumont w centrum Lux-ville. Taniej, a o niebo lepsza jakosc. Trzeba czekac ze dwa dni, a jak sie chce dodatkowo wypalic CD, to nawet tydzien
. Za to jakosc na prawde niezla.
Ja mimo wszystko wole wysylac do Warszawy do Foto-Relaks (na tylach Galerii Centrum). Po pierwsze taniej (choc cena jak na PL wcale nie niska), a po drugie w Lux-ville takiej jakosci zdjec nie osiagniesz...
Jest calkiem niezly punkt w skepie fotograficznym na rue Beaumont w centrum Lux-ville. Taniej, a o niebo lepsza jakosc. Trzeba czekac ze dwa dni, a jak sie chce dodatkowo wypalic CD, to nawet tydzien

Ja mimo wszystko wole wysylac do Warszawy do Foto-Relaks (na tylach Galerii Centrum). Po pierwsze taniej (choc cena jak na PL wcale nie niska), a po drugie w Lux-ville takiej jakosci zdjec nie osiagniesz...

MaN