Karp swiateczny na zamowienie w Luksemburgu
Karp swiateczny na zamowienie w Luksemburgu
Uprzejmie informuję, że do soboty (13/12) włącznie przyjmuję zamówienia na świątecznego karpia. Karpia można zamówić do odbioru w sobotę (20/12) albo we wtorek (23/12). We wtorek (23/12) będę od godziny 11 do 18 przed Rollerem w Strassen.
Zamówienia można składać mailem: p.wlazlo@t-online.de.
albo telefonicznie: 0049 65841498, 0049 15208555825, 0049 15208555826
Pozdrawiam,
Piotr Wlazło
Zamówienia można składać mailem: p.wlazlo@t-online.de.
albo telefonicznie: 0049 65841498, 0049 15208555825, 0049 15208555826
Pozdrawiam,
Piotr Wlazło
Nie ku uciesze gawiedzi był ten komentarz. To smutne, a nawet żałosne.anna_b1 pisze:Bravo Anwi!!!!Tylko pogratulowac "swietnego" humoru...szkoda, ze jakos mnie nie rozsmieszylas...Zupelnie zbedny komentarz...
Nieuświadomionym mogę wyjaśnić - mam uczulenie na kryptoreklamę (nie pierwszą zresztą). Szkoda, że zwolennicy z równie głębokim zaangażowaniem nie szukają reklamodawców, mogących sponsorować rozwój służącej całej społeczności inicjatywy, w którą do tej pory jej twórcy zainwestowali sporo swojego prywatnego czasu i własnych pieniędzy.
Zupelnie nie rozumiem o co chodzi. Nie wiem czy istnieje jakis regulamin tego forum (jesli tak to przyznaje, ze nie czytalam i moze dlatego nie wiem w czym problem) i czy sa tam ewentualnie jakies paragrafy, zabraniajace przekazu informacji o wlasnej dzialalnosci lub wrecz zabraniajace przekazywanie informacji o tej dzialanosi przez osoby trzecie?anwi pisze:...To smutne, a nawet żałosne....
Bo ten post Pana Piotra to wedlog mnie, ani nie kryptoreklama, ani nawet zadna reklama, tylko najzwyczajniejsza w swiecie informacja. Informacja o tym: Co? Kiedy? Gdzie?
Powiem wiecej – to jest informacja od samego „szefa“ wiec wydaje mi sie byc rzetelna i jest to informacja, ktora wielu z nas moze byc bardzo przydatna (a o to chyba chodzi na forum, czy nie?).
Jak ktos nie ma przyjemnosci korzystac z jego uslug to przeciez nie problem, nikt tu nie namawia do zakupu najlepszego towaru na swiecie. Ale moze wielu z nas czeka wlasnie na tego karpia? I sa wdzieczni za informacje, kiedy tego karpa beda mogli zakupic? Mnie akurat ten karp nie jest potrzebny, ale przydala mi sie wiadomosc, ze P.P bedzie 23-go przed Rollerem. Nie wiedzialam.
Tak samo jak swego czasu przydala mi sie wiadomosc od Lecebucha (zdaje mi sie), ze P.P nie przyjedzie w zwyklym terminie tylko dzien wczesniej. Na szczescie zawczasu przeczytalam posta i nie pojechalm nastepnego dnia “na darmo“.
Wiec o co chodzi tak naprawde?
Pozdrawiam.
Tez uwazam, ze w dobrym tonie bylby jakis bonus ze strony Pana Wlazlo, na rzecz polska.lu, za tego typu reklame. Jezeli w informacji znajduje sie rodzaj produktu, miejsce sprzedazy, numer telefonu i inne dane, to jest to reklama. Mysle, ze warto jest dbac o interesy forum w takim samym stopniu jak o interesy jego uzytkownikow.anwi pisze:No chyba że część dochodu z tego tytułu przekazana zostanie na rozwój jakże cenionego i potrzebnego nam wszystkim portalu
I ja zgadzam się w 100%... każdy coś potrafi i poza 8h codziennie może komuś pomóc i zarobić, ale jakoś nie widać tych reklam...eubulus pisze:Tez uwazam, ze w dobrym tonie bylby jakis bonus ze strony Pana Wlazlo, na rzecz polska.lu, za tego typu reklame. Jezeli w informacji znajduje sie rodzaj produktu, miejsce sprzedazy, numer telefonu i inne dane, to jest to reklama. Mysle, ze warto jest dbac o interesy forum w takim samym stopniu jak o interesy jego uzytkownikow.anwi pisze:No chyba że część dochodu z tego tytułu przekazana zostanie na rozwój jakże cenionego i potrzebnego nam wszystkim portalu
więc jedna napisana tak dokładnie - dotycząca towaru nie deficytowego - powinna być odpowiednio zrekompensowana... na naszej-klasie czas promocji podglądu odwiedzin też się skończył... poza tym przy horrendalnym przeliczniku tym bardziej....
"Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości."
przyznam, ze i ja nie bardzo wiem....toz to informacja jedynie - kiedy....wielu z nas korzysta z uslug pana P. i prawdopodobnie zamiescil ta informacje na prosbe wielu osob pytajacych o tegoz karpia w soboty... Jedno mnie tylko dziwi - przeciez karpia bez problemu mozna w Luksemburgu nabyc chyba w kazdym rybnym sklepie/stoisku...ktos wyzej wspomnial o Cactusie, ja bez problemu nabylam kiedys (jak potrzebowalam) karpia w Auchan rowniez super sprawionego i pokrojonego nawet na dzwonka- wedle zyczenia (czy to nie jest aby kryptoreklama?.... tylko co ja z tego mam?...) i jak mam byc szczera, chetniej udalabym sie do ktoregos z rybnych sklepow po swieza rybe niz do pana P., absolutnie nic nie ujmujac sprzedawanemu przez niego asortymentowi...asiunia pisze:Zupelnie nie rozumiem o co chodzi.
No wlasnie, czy istnieje jakis regulamin? jesli tak - to podobnie jak Asiunia - tez nie czytalam. Wiec jesli tak, i zamieszczanie podobnych informacji jest niedopuszczalne, to nalezy usunac tego posta i koniec kropka. Jesli nie ma, to pewnie nalezaloby sie zastanowic, jak bardzo mozna pozwalac uczestnikom forum na zamieszczanie takich informacji i stworzyc jakis regulamin.asiunia pisze: Nie wiem czy istnieje jakis regulamin tego forum (jesli tak to przyznaje, ze nie czytalam i moze dlatego nie wiem w czym problem) i czy sa tam ewentualnie jakies paragrafy, zabraniajace przekazu informacji o wlasnej dzialalnosci lub wrecz zabraniajace przekazywanie informacji o tej dzialanosi przez osoby trzecie?
Oto 'oficjalna' definicja reklamy:
Reklama (z łac. reclamo, recla) to informacja połączona z komunikatem perswazyjnym. Zazwyczaj ma na celu skłonienie do nabycia lub korzystania z określonych towarów czy usług, popierania określonych spraw lub idei (np.promowanie marki).
Mysle, ze pan Piort chcial nas 'sklonic do nabycia...', wiec zareklamowal ;-)
Pozdrawiam
Agata
Oj Bamaza, a czy producent coca-coli czy pampersow NAKLANIA czyli - chyba w wersji dla Ciebie - mowi, ze jak nie, to przyjdzie i przystawi kalasza do glowy? czyli idac tym tropem zamiast przed blokiem reklamowym pisac - reklama, nalezaloby pisac - informacja?bamaza42 pisze: No wiec zgodnie z cytowana definicja, nie widze w tej INFORMACJI sladow naklaniania....
Za chwile ta dyskusja osiagnie dno intelektualne. Pytanie pozostalo bez odpowiedzi - czy jest regulamin i zabrania tego typu postow?
Agata
Zgadzam się.... jak to ktoś wspomniał:Agata pisze: Za chwile ta dyskusja osiagnie dno intelektualne. Pytanie pozostalo bez odpowiedzi - czy jest regulamin i zabrania tego typu postow?
"kazdy orze, gdzie moze"
Poza tym w BXL jest normalny polski sklep "bez przeginania pały"...
Kogo stać niech kupuje... ale wpychanie się z buciorami z reklamami to już nie ten poziom... może obrońcy mają dodatkowy rabat ?
"Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości."