telewizjia N
Moderator: LuxTeam
telewizjia n
jaki jest odbiór normalnie i podczas złej pogody (deszcz , śnieg)i jak to jest z tą wypożyczalnią
jeremijo
odbior jest OK, dopiero jak fest pada, to sa problemy ale to dotyczy wszytskich TV sat. Wymagania w ustawieniu N-ki sa wieksze niz przy c+, ale skoro N-ka dziala we wschodniej Polsce to tym bardziej w Lux. Zalecam tylko przy n-rekordzerze wziecie odpowiednio duzej czaszy (ja mam eliptyczna 90-tke polecana dla N w PL). Wypozyczalania to fajna sprawa (film masz po kilku minutach od aktywacji, ktora teraz mozna dokonac nawet z pilota - rok temu trzeba bylo dzwonic do call center), tyle ze wybor filmow (z powodow czysto technicznych) jest bardzo ograniczony - moze jak zaczna udostepniac filmy przez internet (jesli wogole to zrobia) bedzie lepiej, bo wtedy wybierasz i sciagasz to co chcesz a nie to co N proponuje. N rekorder to dla mnie najlepsza czesc tej platformy. Super jest N-radio, zwlasza N-radio HD dla zestawow tzw. kina domowego 5.1. Wkurza mnie brak radia "Trojki" ale o tym dyskusje znajdziesz na N-forum. Ogranioczony jest zestaw kanalow wizyjnych HD, ale powoli powiekszaja oferte. generalnie jest juz duzo lepiej niz rok temu ... Ja jestem zadowolony, choc nie ukrywam, ze wybor filmow z C+ jest poki co najlepszy na polskim rynku...
jest jeden mankament, ktory troche denerwuje, ale mozna sie przyzwyczaic. Otoz na potrzeby VOD, rekorder sam nagrywa wszystkie udostepniane programy, co oznacza, ze n-rekordech dziala czasem nawet jak nie ogladasz TV, co oprocz zwiekszonego poboru pradu oznacza rowniez "szmeranie" twardziela w nocy. Ja znalazlem na to sposob i wylaczam z pradu cale ustrojstwo i spie spokojnie ...
jest jeden mankament, ktory troche denerwuje, ale mozna sie przyzwyczaic. Otoz na potrzeby VOD, rekorder sam nagrywa wszystkie udostepniane programy, co oznacza, ze n-rekordech dziala czasem nawet jak nie ogladasz TV, co oprocz zwiekszonego poboru pradu oznacza rowniez "szmeranie" twardziela w nocy. Ja znalazlem na to sposob i wylaczam z pradu cale ustrojstwo i spie spokojnie ...
telewizja n
czy znacie kogos ktos moze ustawic talerz do N-ki, podlaczyc itp?