Ciekawa oferta dla pracownikow KE
Ciekawa oferta dla pracownikow KE
Dla tych, co moze nie maja w zwyczaju czytac uwaznie naszego intrakomu.
Jeszcze wczoraj w Intrakomie na dole po prawej stronie pod naglowkiem MISC. byla ciekawa oferta dla pracownikow KE na wyjaz do Disneylandu na 2 dni z noclegiem ze znizka 50%.
Dzis juz tego nie widze, a chcialam polecic, bo faktycznie cena jest bardzo atrakcyjna.
W kazdym razie ja mam wydruk, wiec jakby ktos chcial, to moge podzielic sie telefonum do call center, gdzie mozna zrobic rezerwacje. Oferta jest wazna od 9 listopad do 23 grudnia i pracownik moe zabrac ze soba do 7 osob.
mil.ka
Jeszcze wczoraj w Intrakomie na dole po prawej stronie pod naglowkiem MISC. byla ciekawa oferta dla pracownikow KE na wyjaz do Disneylandu na 2 dni z noclegiem ze znizka 50%.
Dzis juz tego nie widze, a chcialam polecic, bo faktycznie cena jest bardzo atrakcyjna.
W kazdym razie ja mam wydruk, wiec jakby ktos chcial, to moge podzielic sie telefonum do call center, gdzie mozna zrobic rezerwacje. Oferta jest wazna od 9 listopad do 23 grudnia i pracownik moe zabrac ze soba do 7 osob.
mil.ka
- kajapapaja
znalazlam ten dokument - zainteresowanym moge wyslac na priva, bo się coś nie chce dołaczyc do posta
===============================
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
forum nie przyjmuje zalacznikow PDF, a jak zmieniam go na JPG, to nadal jest za duzy.pipokl pisze:Czy moglabyś ten wydruk zeskanować i dolączyć do posta?
nie wiem, czy masz dostep do intrakomu, ale na wszelki wypadek podaje link:
http://www.cc.cec/home/life/loisirs/pdf ... Quadri.pdf
- aleksandra12b
- kajapapaja
jakby co - ten dokument jest dalej na Intracommie: trzeba wejść w menu po prawej stronie ekranu, kliknąć na BXL i tam powinno to gdzieś być, ale nie wiem jak Parlament
eurokraci.eu
eurokraci.eu
Skopiowalismy go takze dla Was do naszego Downloadu, czyli tutaj: http://www.polska.lu/dload.php?action=file&id=129
- aleksandra12b
MaWi - to jest "Raport ws. Szkoły Europejskiej"MaWi pisze:Skopiowalismy go takze dla Was do naszego Downloadu, czyli tutaj: http://www.polska.lu/dloa...ion=file&id=129
"It is better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt."
Mark Twain
Mark Twain