Opony zimowe
Opony zimowe
Szanowni Forumowicze,
gdzie można najtaniej kupić opony zimowe? Czy są w Luksemburgu takie zwyczaje, że założenie opon jest "gratis" w miejscu zakupu (jeśli jest jakiś warsztat oczywiście ).
gdzie można najtaniej kupić opony zimowe? Czy są w Luksemburgu takie zwyczaje, że założenie opon jest "gratis" w miejscu zakupu (jeśli jest jakiś warsztat oczywiście ).
- kajapapaja
drożyzna przy nietypowych dla danej marki rozmiarach felgigabrjel pisze:Heli w Bettemburgu...
===============================
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
kajapapaja pisze:drożyzna przy nietypowych dla danej marki rozmiarach felgigabrjel pisze:Heli w Bettemburgu...
Tylko kto używa 16' w aucie gdzie komfortowo jeździ się na 14 lub 15'
Ja w swoim mam 16' a gdzie porównywanie wielkości
Ja polecam wam lepiej sobie kupić stalówki 14' lub 15' (jeśli na 5 śrub) - nie będzie tak bić na dziurach a i krawężniki nie straszne...
"Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości."
- kajapapaja
423 to i tak dużo, jak dla mnie tanio kończy się w granicach 250 eurodanka44 pisze:z felgami i montażem zapłaciłam 423 euro. Sama opona kosztowała 59 euro szt.
Ostatnio zmieniony 08-11-2008, 22:40 przez kajapapaja, łącznie zmieniany 1 raz.
eurokraci.eu
eurokraci.eu
- kajapapaja
zmieniłam, zadowolona?bamaza42 pisze:sorki, kaja, ale chyba znowu przegielas z tym komentarzem....
eurokraci.eu
eurokraci.eu
A probowales Goederta - na rout d'Esch, albo w Bereldange (czy Beggen?), wzglednie przy Belle Etoile w Strassen?.... To jedna z ich specjalizacji, wiec skoro to sezon, to powinni byc na biezaco... Niestety nie testowalam ich, bo sama kupilam 2 lata temu u mojego dealera - bo bylo najtaniej i najwygodniej...tomasz pisze:Może w tej sytuacji ktoś zna inne miejsce, gdzie można wszystko załatwić od ręki?
W poszukiwaniu profesjonalnych warsztatow oponiarskich dotarlem do Muller pneus w Contern - www.mullerpneus.lu Wprawdzie na komplet kol do mojego samochodu musialem poczekac, ale sa tansi niz np. Goedert lub Schumann. Maja tez tansze przechowywanie kol, myja felgi, a i montaz jest "gratis".
Przez 2 lata korzystalem z uslug Goederta przy Belle Etoile, ale podczas kazdej wymiany kol samochod musial po 2 razy wjezdzac na warsztat, bo cos tam zapomnieli, chociaz zakres uslugi byl wyraznie opisany. No i niszcza felgi podczas ich przechowywania.
Przez 2 lata korzystalem z uslug Goederta przy Belle Etoile, ale podczas kazdej wymiany kol samochod musial po 2 razy wjezdzac na warsztat, bo cos tam zapomnieli, chociaz zakres uslugi byl wyraznie opisany. No i niszcza felgi podczas ich przechowywania.