Wypowiedzi Piratonity oraz Matrix nie będe nawet komentować...
Dziękuję Joannie J. za zachowanie trzezwego spojrzenia i obiektywny komentarz, a Misiowi za (tak to odebrałam) zawoluowaną reprymendę za niepotrzebny, napastliwy ton dwojga pierwszych wymienionych.
Wyjaśnienie dla Asiuni. Oczywiście Asiuniu najlepsze rowiązanie to zdjęcie korony i osadzenie nowej. Bez dwóch zdań - zrobię to w Polsce u tego samego technika i stomatologa, który daje gwarancję 15 lat na procery. Przyklejenie ma tylko pomóc przetrwać 2 miesięczny okres do wizyty w Polsce.
Nie spodziewałam się ataku. Napisałam co widziałam i jak to subiektywnie odbieram.
Piszemy tutaj o swoich doświadczeniach by każdy kto dany wpis przeczyta mógł powziąć swoją osobistą, niezależną decyzję. Ja byłabym wdzięczna za podanie pewnych "typów" - tu zostałam potraktowana dobrze i w moim odczuciu fachowo, a tam nie (obojętnie jakich usług będzie to dotyczyć).
Najlepszą rekomendacją dla gabinetu doktora D. byłoby pojawienie się dużej ilości wpisów jego zadowolonych pacjentów. Jestem pewna, że takich nie brakuje...
ps. Fragment przyklejony przez dr Wójcik nadal się trzyma...
złamany ząb! pilne - stomatolog
- ogrodniczka
N/t Dr Wójcik też mógłbym napisać w samych superlatywach - może oprócz tego że straciłem zęba... ale to nie doróbka poprzedniej dentystki z PL (niedokładna kanałówka).
jak na razie jestem zadowolony - a po naprawie w moim życiu już 70% zębów wiem co mówię - Dr. Wójcik jako pierwsza naprawdę spełniła moje - jak do niedawna uważałem - wygórowane wymagania...
namiary na gabinet:
52, Rue Marie-Adelaide
L-2128 Luxembourg
26 45 85 45
f:26 45 85 46
jak na razie jestem zadowolony - a po naprawie w moim życiu już 70% zębów wiem co mówię - Dr. Wójcik jako pierwsza naprawdę spełniła moje - jak do niedawna uważałem - wygórowane wymagania...
namiary na gabinet:
52, Rue Marie-Adelaide
L-2128 Luxembourg
26 45 85 45
f:26 45 85 46
"Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości."