Ja się wybieram do dr Christophe Weyland na rue des Aubepines (Merl), tel. 26 25 97 19. Idę pierwszy raz, więc cieżko mi zachwalac czy ganic. Szef tam chodzi z dziecmi i jest bardzo zadowolony, więc mam nadzieję, że będzie OK.
Swietnym specjalista jest rowniez Dr Herode na Av. de la Gare. Jesli potrzebujesz termin w trybie pilnym to Ci moge zalatwic;)
Inaczej czeka sie u niego tez kilka miesiecy...
asiunia pisze:Swietnym specjalista jest rowniez Dr Herode na Av. de la Gare. ...
pare lat temu przepisal mi okulary i niestety nie poprosilam optyka o sprawdzenie (rozstaw oczu - roznica 10 mm i jedno szklo odwrocone). Nadawaly sie tylko do wyrzucenia
asiunia pisze:Swietnym specjalista jest rowniez Dr Herode na Av. de la Gare. ...
pare lat temu przepisal mi okulary i niestety nie poprosilam optyka o sprawdzenie (rozstaw oczu - roznica 10 mm i jedno szklo odwrocone). Nadawaly sie tylko do wyrzucenia
Ale...to chyba nie zarzut do lekarza - lekarz nie robi okularow, tylko przepisuje szkla... A rozstaw oczu (a dokladnie zrenic) to wlasnie optyk sprawdza i wstawia szkla w oprawki.... Chyba sie nie myle, niedawno sama "robilam" sobie okulary i tak to wlasnie wygladalo...