Z tym kuratorem w PZPN bylo na pewno tak:
Premier uswiadomil sobie, ze jednak PL nie zdazy z przygotowaniami. Stadiony jeszcze nie przeszly fazy projektow, drog nie da rady zbudowac, itp, itd. Porazka na wszystkich liniach. Co by tu wymyslic, zeby sie wymigac i nie stracic twarzy?... Juz wiem! Wpuszcze do zwiazku kuratora! UEFA i FIFA na pewno nie uznaja nowej wladzy i sami nas zawiesza! Genialne!
Euro 2012 w PL: moja teoria spiskowa
Moderator: LuxTeam
Przyznam szczerze, że wczoraj taka sama myśl przeszła mi przez głowę, ale że nie jestem zwolennikiem teorii spiskowych myśl ta zniknęła tak samo szybko jak się pojawiłaman pisze:Z tym kuratorem w PZPN bylo na pewno tak: ...
"It is better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt."
Mark Twain
Mark Twain
Jak dla mnie, to ta cala interwencja to jedna wielka sciema...
De facto po interwencji "rzadu" nic sie nie zmienilo, a przypisuja sobie nie wiadomo jakie zaslugi. Warunki przed interwencja jak i po sa prawie identyczne...
Smiech na sali...
PZPN, czyt. beton pozostanie na zawsze, uklady i ukladziki rowniez.
Pilka nozna to jedna wielka klika razem z FIFA i UEFA na czele i nie ugna sie pod presja zadnego rzadu, po prostu jedna wielka mafia i liczy sie tylko kasa, kasa, kasa... - smutne, ale prawidziwe....
De facto po interwencji "rzadu" nic sie nie zmienilo, a przypisuja sobie nie wiadomo jakie zaslugi. Warunki przed interwencja jak i po sa prawie identyczne...
Smiech na sali...
PZPN, czyt. beton pozostanie na zawsze, uklady i ukladziki rowniez.
Pilka nozna to jedna wielka klika razem z FIFA i UEFA na czele i nie ugna sie pod presja zadnego rzadu, po prostu jedna wielka mafia i liczy sie tylko kasa, kasa, kasa... - smutne, ale prawidziwe....
Ostatnio zmieniony 07-10-2008, 11:28 przez ryba, łącznie zmieniany 1 raz.