Szukam kilku profesji lekarskich aby udać się na wizytę - niestety w PL nie mają zielonego pojęcia o kartach medycznych (i w Gorzowie i w Poznaniu)
Szukam:
Diabetologa
(tylko nie Dr Michel Georges)
Laryngologa (chyba w szpitalu bo przypuszczalnie mam zapalenie ucha wewnętrznego)
Dentysty (wiem zdania są podzielone) ale chciałbym najlepiej aby umiał po PL - nawet może być zły...lub po angielskiemu, no i żeby miał sprzęt - np Rentgena dla zębów... aby nie było grzebania w zębach aby dojść które naprawiać...
Przepraszam, ale proszę o informacje od ludzi mających doznania empiryczne, a nie usłyszane od kolegi/koleżanki
"Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości."
Dentystka - Polka - w moim sasiedztwie (rue Marie Adelaide), dr Wójcik. Ma w gabinecie rentgen (chyba wszyscy maja to urzadzenie tu w gabinetach)...laryngologa juz masz - powyzej, a co do diabetologa - nie mam pojecia... (moze przede wszystkim sprezentuj komus ta torbe z mieszanka... )
wiesz, nie znam - raz bylam u niej (skonsultowac sie) i po prostu poszlam, ale trzeba sie umawiac normalnie na wizyte. Jestem przekonana, ze telefon i dokladny adres znajdziesz na forum - uzyj albo wyszukiwarki, albo informatorium...
Jako diabetologa polecam ,osobiscie sprawdzona dr Hirsa Farghadani, 53,Avenue Pasteur tel.46 10 01 , gsm 621225927 .Rozmawiaja w kilku jezykach wiec z angielskim tez nie bedzie problemu,jedynie proponuje wczesniej umowic sie na spotkanie bo nie jestem pewna czy przyjmuje tak na szybko. Pani doktor bardzo przyjemna i w moim przypadku calkowicie sie sprawdzila.Polecam.