FIRMA PRZEPROWADZKOWA POSZUKIWANA
-
FIRMA PRZEPROWADZKOWA POSZUKIWANA
Wiesc gminna niesie, ze podobniez w Lucku urzeduje jakas polska ekipa przeprowadzkowa. Bardzo mili rosli panowie
Poszukuje kontaktu do nich, bo planuje przeprowadzke na poczatku wrzesnia.
Czy ktos orientuje sie, jakie sa ceny wynajecia ekipy przeprowadzkowej?
Rozchodzi sie o przenosiny z dzielnicy do dzielnicy.
DZIEKI Z GORY,
rita marmo
Poszukuje kontaktu do nich, bo planuje przeprowadzke na poczatku wrzesnia.
Czy ktos orientuje sie, jakie sa ceny wynajecia ekipy przeprowadzkowej?
Rozchodzi sie o przenosiny z dzielnicy do dzielnicy.
DZIEKI Z GORY,
rita marmo
- kajapapaja
toż to kolega Borys and Co Ltd
pewnie niedługo cię sam zniucha i się odezwie, albo lepiej sama do niego napisz
pewnie niedługo cię sam zniucha i się odezwie, albo lepiej sama do niego napisz
===============================
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
-
- kajapapaja
Borysa w Google'u szukałaś?
no ja na to nie wpadłam..
a nie prościej na tym forum, po prostu, na ten przykład w "Szukaj" lub "Użytkownicy"?
a nie prościej na tym forum, po prostu, na ten przykład w "Szukaj" lub "Użytkownicy"?
eurokraci.eu
eurokraci.eu
-
Mimo wszystko czuje sie wywolany do odpowiedzi.
Kaja - dzieki za czujnosc!
Rita - nie jestem Panem Piotrusiem ani firma przeprowadzkowa.
Mam swoja prace a weekendami od czasu do czasu pomagam ludziom sie przeprowadzic z miejsca na miejsce. Posiadam samochod w wersji nadwozia PICK UP i dla sportu od czasu do czasu ponosze mebelki tudziez inne takie przybytki.
Daleko mi do profesjonalnej firmy przeprowadzkowej a jedynym podnosnikiem tudziez wysiegnikiem jaki posiadam sa moje ramiona. Jestem totalnym amatorem w przeprowadzkach.
Odpowiadajac koniec koncow na Twoje pytanie, nigdy dotad nie slyszalem o zarejestrowanej firmie przeprowadzkowej ktorej przewodzi pan Piotrus, zatrudniajacy roslych Polakow. Znajac polska mentalnosc , wiesc o mnie i moich weekendowych sportowych wyczynach mogla przerodzic sie w wielka zorganizowana firme zatrudniajaca kilku pracownikow , posiadajaca pelne wyposazenie typu windy.
Jesli mimo to taka firma istnieje , a Tobie uda sie nawiazac z nia kontakt to moze zaproponuj im zeby zwrocili sie do uzytkownika MaWi lub Szymbi ( do znalezienia tutaj na forum ) z oferta swoich uslug a wtedy w katalogu polskich uslugodawcow w Luksemburgu pojawi sie ogloszenie ktore ulatwi na przyszlosc sprawe ludziom ktorzy wlasnie takich uslug poszukuja ( tak jak np teraz Ty ).
Jesli mimo to jestes zainteresowana moja pomoca mozesz zadzwonic pod numer 691 502 975 a udziele Ci wszystkich niezbednych informacji.
Klaniam sie.
Borys ( nie jestem wcale grozny )
Kaja - dzieki za czujnosc!
Rita - nie jestem Panem Piotrusiem ani firma przeprowadzkowa.
Mam swoja prace a weekendami od czasu do czasu pomagam ludziom sie przeprowadzic z miejsca na miejsce. Posiadam samochod w wersji nadwozia PICK UP i dla sportu od czasu do czasu ponosze mebelki tudziez inne takie przybytki.
Daleko mi do profesjonalnej firmy przeprowadzkowej a jedynym podnosnikiem tudziez wysiegnikiem jaki posiadam sa moje ramiona. Jestem totalnym amatorem w przeprowadzkach.
Odpowiadajac koniec koncow na Twoje pytanie, nigdy dotad nie slyszalem o zarejestrowanej firmie przeprowadzkowej ktorej przewodzi pan Piotrus, zatrudniajacy roslych Polakow. Znajac polska mentalnosc , wiesc o mnie i moich weekendowych sportowych wyczynach mogla przerodzic sie w wielka zorganizowana firme zatrudniajaca kilku pracownikow , posiadajaca pelne wyposazenie typu windy.
Jesli mimo to taka firma istnieje , a Tobie uda sie nawiazac z nia kontakt to moze zaproponuj im zeby zwrocili sie do uzytkownika MaWi lub Szymbi ( do znalezienia tutaj na forum ) z oferta swoich uslug a wtedy w katalogu polskich uslugodawcow w Luksemburgu pojawi sie ogloszenie ktore ulatwi na przyszlosc sprawe ludziom ktorzy wlasnie takich uslug poszukuja ( tak jak np teraz Ty ).
Jesli mimo to jestes zainteresowana moja pomoca mozesz zadzwonic pod numer 691 502 975 a udziele Ci wszystkich niezbednych informacji.
Klaniam sie.
Borys ( nie jestem wcale grozny )
A widzisz, a moja mama wpadla - i kilka miesiecy temu wpisala moje imie i nazwisko w google .kajapapaja pisze:Borysa w Google'u szukałaś?
Wyszlo jej ze wygralem 100 PLN w konkursie jakichs jogurtow - chyba Jogobeli i ze jako traktorzysta z Opola podpisalem sie pod listem przeciw dzialaniom Chin wobec Tybetu czy jakos tak...
Ja natomiast słyszałem, że przeprowadzkami zajmuje się jedna z legalnych polskich firm budowlanych w Luksemburgu. Niestety nie znam bliższych szczegółów co do ich wyposażenia, a nawet nie posiadam do nich danych kontaktowych. Może sami się zgłoszą...Borys pisze:nigdy dotad nie slyszalem o zarejestrowanej firmie przeprowadzkowej ktorej przewodzi pan Piotrus, zatrudniajacy roslych Polakow.
-
- kajapapaja
to w Opolu jeszcze dają prawko na traktor???Borys pisze:ze jako traktorzysta z Opola podpisalem
myslałam że już wszyscy z przedmieścia na furmanki się przerzucili...
rita - pan Piotruś to raczej zaopatrzenie w jedzonko - co sobotę od ok. 10 stoi pod Batiselfem na Strassen
eurokraci.eu
eurokraci.eu
...i nie zauwazylam nigdy wokol niego roslych Polakow (no, chyba, ze mowa o klientach zaopatrujacych sie w kielbaske slaska, czy zywiecka...), ani podnosnika... ale kto wie?....kajapapaja pisze:rita - pan Piotruś to raczej zaopatrzenie w jedzonko - co sobotę od ok. 10 stoi pod Batiselfem na Strassen