Czy ktos zna fajna silownie w centrum?
Re: Czy ktos zna fajna silownie w centrum?
Athletic Center, tez na Hollerich, trochę dalej od Passage Fitness. Tańsze, karnet za 10 wejść 70 Euro. Plus mniej gejów i lansu.michalgo pisze:Czy ktos zna fajna silownie w centrum?
E, no wstyd, normalnie wstyd <oops>Beavis242 pisze:Plus mniej gejów i lansu.
Jestes kolego ZALOSNY <rzygi>Beavis242 pisze:Plus mniej gejów i lansu.
A co, bo sie pisze mniej geji niz gejow czy jak ?? Uzasadnij swoja wypowiedz :Pmisio pisze:Jestes kolego ZALOSNY <rzygi>Beavis242 pisze:Plus mniej gejów i lansu.
Nooo, zaplon ze hoho Niestety nie moge tak wnikliwie sledzic kazdego posta. Zreszta czy to wazne? Nawet jak by rok temu napisal to jakas reakcja jest potrzebnabamaza42 pisze:minka, misio....ok, ale troche trwalo, zanim to do Was dotarlo... <mrgreen> gosciu napisal swojego posta prawie miesiac temu.....
A to ze jak ktos ma chore uprzedzenia to powinien je trzymac pod wlasnym dachem. Zreszta, po co ta rozmowa?Borys pisze:A co, bo sie pisze mniej geji niz gejow czy jak ?? Uzasadnij swoja wypowiedz :Pmisio pisze:Jestes kolego ZALOSNY <rzygi>Beavis242 pisze:Plus mniej gejów i lansu.
W sumie racja.misio pisze:Zreszta, po co ta rozmowa?
O wątku zapomniałem już dawno, a tu widze niechcąco rozwinęła się interesująca dyskusja. Za pierwszą namową udałem sie do Passage fitness i zapisalem. Jest blisko mojego mieszkania wiec bardzo mi pasuje.
Co do gejów i lansu to moge to zrelacjonować z pierwszej ręki bo jestem tam w końcu 3 razy w tygodniu. Żadni geje ani lansiarze nie rzucają sie w oczy. Lansu nie ma tam wedlug mnie wcale, a geje, no może trafi się jakiś jeden czy drugi szczególnie podejrzany ale to też nie przeszkadza wogole.
Kiepska jest za to sauna, temperatura niska i generalnie tandetna, a szkoda bo fajnie by było zregenerować sie pożądnie w saunie.
Moim zdaniem jest o.k. Do obslugi nie mam zastrzeżeń, bo z drugiej strony za co nawet mógłbym mieć te zastrzeżenia, wchodzę, dziewczyna odbija kartę i na tym się mój kontakt z obsługą kończy.
Gorąco polecam. (nie tylko gejom hahah)
Co do gejów i lansu to moge to zrelacjonować z pierwszej ręki bo jestem tam w końcu 3 razy w tygodniu. Żadni geje ani lansiarze nie rzucają sie w oczy. Lansu nie ma tam wedlug mnie wcale, a geje, no może trafi się jakiś jeden czy drugi szczególnie podejrzany ale to też nie przeszkadza wogole.
Kiepska jest za to sauna, temperatura niska i generalnie tandetna, a szkoda bo fajnie by było zregenerować sie pożądnie w saunie.
Moim zdaniem jest o.k. Do obslugi nie mam zastrzeżeń, bo z drugiej strony za co nawet mógłbym mieć te zastrzeżenia, wchodzę, dziewczyna odbija kartę i na tym się mój kontakt z obsługą kończy.
Gorąco polecam. (nie tylko gejom hahah)