Jespere Jespere, gdzies zaginal?

Wszelkie dyskusje typu OffTopic

Moderator: LuxTeam

Awatar użytkownika
digilante

Jespere Jespere, gdzies zaginal?

Post autor: digilante »

Jespere - napisalem do Ciebe przez forum, i tez na kilka adresow email ktorych mam od Ciebie, i to kilka razy przez ostatnich kilka tygodni. Czyzbys sie obrazil? Chodzi o te poziomki, chcialem podjechac po nie i o tym pisalem.
Out of sorrow entire worlds have been built, out of longing great wonders have been willed.
Awatar użytkownika
wilqs72

Post autor: wilqs72 »

Pewnie wyjechał na wakacje w rodzinne strony, czyli na Melmac :)
"It is better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt."
Mark Twain
Borys

Re: Jespere Jespere, gdzies zaginal?

Post autor: Borys »

digilante pisze:Jespere - napisalem do Ciebe przez forum, i tez na kilka adresow email ktorych mam od Ciebie, i to kilka razy przez ostatnich kilka tygodni. Czyzbys sie obrazil? Chodzi o te poziomki, chcialem podjechac po nie i o tym pisalem.
Stary lepiej siedz cicho i na jesien wyskoczysz jak Filip z konopii , ze Ty niby tu przyszedles po swoje poziomki i sobie zerwiesz ile Ci bedzie trzeba.

Cza kąąąbinowac MEEEN...
Awatar użytkownika
jespere

Post autor: jespere »

rany julek, jestem i zyje. fakt, ze zadko zagladam ostatnio do skrzynki mail podlaczonej do tego forum. odpisuje wiec na priva.
dobre sobie, zaginal...
Awatar użytkownika
jespere

Post autor: jespere »

Borys, jak tez chcesz poziomek to zapraszam. mam i krzaczki i owoce (te sie wlasnie koncza)
nie musisz tak jawnie zazdroscic na forum :)
ODPOWIEDZ