czesc Wam,
Poszukuje osoby zaufanej i godnej polecenia do opieki nad prawie rocznym synkiem a po 15.00 nad 5-letnia corka (corka wraca ze szkoly). Dzienny czas pracy wynosilby ok 9h od pn-czw a w pt 5h.
Jestesmy otwarci na propozycje zarowno dla osoby dojezdzajacej do nas jak i mieszkajacej u nas, gdyz dysponujemy pokojem, ktory mozemy takiej osobie udostepnic (np na zasadach au-pair).
Propoycja jest na dluzszy czas, z mozliwoscia przerw-wakacji (pod tym wzgledem jestesmy elastyczni).
Zainteresowanych prosze o przesylanie pytan na priva
pozdrawiam
Praca - opieka nad dziecmi od wrz/pazdz 2008
Dzien dobry. Nazywam sie Ewa, szukam pracy jako opiekunka dziecieca. Mam wyksztalcenie pedagogiczne i doswiadczenie zawodowe. W tej chwili mieszkam w Luxembourgu. Mowie dobrze po wlosku i troche po francusku.
Jestem zainteresowana Pani ogloszeniem. Jesli jest ono jeszcze aktualne prosze o kontakt
na adres e mail fargotka@wp.pl
Dziekuje
Ewa
Jestem zainteresowana Pani ogloszeniem. Jesli jest ono jeszcze aktualne prosze o kontakt
na adres e mail fargotka@wp.pl
Dziekuje
Ewa
-
W Luxemburgu pracuje juz od 8 lat w tym od 6 sprzatam i odwoze dzieci do szkol. Mam mozliwosc przedstawic referencje . Jezeli praca jest aktualna prosze o kontakt. jurhal@pt.lu
1961