Przeprowadzka
Moderator: LuxTeam
Kasia, jak udalo ci sie znalezc prace na odleglosc (agencja, znajomosci?) Ja zarejestrowalam sie z tymi wiekszymi n.p Faraday Clark/ Ajilon etc, ale mimio wielu odzewow telefonicznych nie zaproponowali mi nic konkretnego. Moze nie tedy droga?
Dorotka, mam nadzieje, ze dostalas mojego maila z zapytaniem o kontakt to wspomnianej dziewczyny?
Pozdrawiam wszystkich i milego dnia
Kasia
Dorotka, mam nadzieje, ze dostalas mojego maila z zapytaniem o kontakt to wspomnianej dziewczyny?
Pozdrawiam wszystkich i milego dnia
Kasia
Kasiu, jak udalo ci sie znalezc prace na odleglosc? Znajomosci / Agencje? Ja rozmawialam z tymi wiekszymi i oczywiscie, ze z doswiadczeniem to nie bedzie wiekszego problemu, ale juz troche czekam i mimo wielu rozmow telefonicznych agencje nie bardzo sie sprawdzaja. Byc moze nie tedy droga?
Dorotka, mam nadzieje, ze dostalas mojego maila z zapytaniem o kontakt do dziewczyny, ktora pomogla ci znalezc prace?
Pozdrawiam wszystkich i zycze milego dnia
Kasia
Dorotka, mam nadzieje, ze dostalas mojego maila z zapytaniem o kontakt do dziewczyny, ktora pomogla ci znalezc prace?
Pozdrawiam wszystkich i zycze milego dnia
Kasia
-
Kasiu,
ja dostalam propozycje pracy w Luksemburgu bedac w Polsce. Raz tylko musialam przyleciec na rozmowe i omowienie warunkow kontraktu ale odbywalo zie to juz na koszt mego wowczas przyszlego pracodawcy.
Pierwsze rozmowy mialam z firma posredniczaca w rekrutacji, pozniej interview z 2 managerami z firmy. Wszelkie dalsze kontakty glownie juz bezposrednio z pracodawca byly.
Praktycznie wszystko dalo sie zalatwic telefonicznie / mailowo.
Namiary wyslalam Ci przed chwilka, mam nadzieje, ze dotarly! w razie czego pisz smialo!
Powodzenia!
ja dostalam propozycje pracy w Luksemburgu bedac w Polsce. Raz tylko musialam przyleciec na rozmowe i omowienie warunkow kontraktu ale odbywalo zie to juz na koszt mego wowczas przyszlego pracodawcy.
Pierwsze rozmowy mialam z firma posredniczaca w rekrutacji, pozniej interview z 2 managerami z firmy. Wszelkie dalsze kontakty glownie juz bezposrednio z pracodawca byly.
Praktycznie wszystko dalo sie zalatwic telefonicznie / mailowo.
Namiary wyslalam Ci przed chwilka, mam nadzieje, ze dotarly! w razie czego pisz smialo!
Powodzenia!
-
-
-