Witam wszystkich
Pilnie poszukuje pracy na pelen etat, mowie plynnie po francusku, jestem pracowita i odpowiedzialna.Wszystkim, ktorzy moga mi pomoc z gory dziekuje <aniolek> Kontakt na gg lub na priva;
Chetnie tez bym spotkala sie z Polakami mieszkajacymi w luxie,brakuje rodzinki i rodakow;)juz dawno po polsku nie rozmawialam;)
sylwia
Niestety w znalezieniu pracy nie jestem w stanie Ci pomoc, ale moze jakbys napisala cokolwiek wiecej poza tym, ze znasz francuski i jestes pracowita - jakiej pracy szukasz? - opieka nad dziecmi / sprzatanie / biuro / bank?.... Napisz cokolwiek - jakie masz wyksztalcenie, czym sie zajmowalas do tej pory....Trudno Ci cos radzic, a tak - Moze ktos mialby dla Ciebie jakas propozycje?...
alez drogi digi, absolutnie nie masz za co przepraszac, zwlaszcza mnie <lol> no, oczywiscie zrozumialam, ze to dowcip...ale moze komus, kto jest zdesperowany (w sprawie pracy...), nie calkiem jest do smiechu.... <bezradny>
Humor jeszcze mnie nie opuscil
Choc czasami mi ciezko
Mam licencjata/stosunki miedzynarodowe
Dobrze by bylo dostac gdzies prace w biurze ale nie wzgardze tez inna uczciwa praca; probowalam juz w sklepie i restauracji ale nie mam szczescia do pracodawcow;
pozdrawiam <aniolek>
a przejrzalas nasza gielde pracy?....wrzuc tez w wyszukiwarke forumowa temat "praca"...wprawdzie nie jestem pewna, czy ostatnio cos sie ukazalo, ale moze cos tam wyszperasz...?
Aha, zanim zostane oskarzony o pisanie durnowatych i nieprzydatnych postow:
Czy sprawdzilas:
1. www.monster.lu - najpopularniejsze
2. www.axis.jobs - specjalisci od pozycji dla mlodych ludzi w bankach
3. www.jobs.lu - chyba drugie najpopularniejsze
4. europass.cedefop.europa.eu - szablon do CV w formacie ktory tutaj lubia
5. www.adem.public.lu - ich praca to znalezdz Ci prace
Good luck!
Out of sorrow entire worlds have been built, out of longing great wonders have been willed.
Witam! Dorotko czy Mario...
Zacytuję Ci Sylwie123 :
((((( Chetnie tez bym spotkala sie z Polakami mieszkajacymi w luxie,brakuje rodzinki i rodakow;)juz dawno po polsku nie rozmawialam;)
sylwia )))))
Nie każdy ma odrazu złe zamiary itp. i nie zawsze to samo po głowie muchodzi czytająs coktoś napisał:) a napisałem tak ponieważ również siedzę sam wieczorami w lux i nie mam do kogo się odezwać po polsku że az zaczynam sam do siebie mówić:):):)...ale że bym wiedział czy może my mieć wspólny temat to zapytałem o wiek:), choć niby kobiet się nie pyta tyle że ja się je widzi a przez internet raczej nie mam takiej możliwości:) oraz zapytałem czy jest męzatką abym czegoś nie na miejscu nie napisał do Sylwi bo potem będzie mnie jej mąż szukał:)