polska firma budowlana
-
-
-
-
-
Sabina, a co to za roznica, czy w firmie pracuje 50 czy 1.500 osob. Milka podala Tobie kontakt, to zadzwon, powiedz, co chcesz, kiedy, a Wojtek Tobie powie, czy moze sie podjac tych prac.sabinaluxx pisze:jak nazywa sie firma meza i ilu zatrudnia pracownikow?
napisz mi jakie prace wykonuja
Ja moge polecic firme Wojtka - solidni fachowcy.
Pozdrawiam
Agata
-
Dzieki za pomoc, ale Sorry tel do firmy [X] (tak ja nazwalam poniewaz nawet nie podalas nazwy) nie odpowiada a placenie wysokich kar za nielegalne zatrudnianie pracownikow mnie raczej nie interesuje bo nie operuje duzym funduszem. Ponadto mam do wykonania powazna przerobke poddasza i chcialabym miec gwarancje ze za kilkanascie lat to sie nie rozsypie.
Sprawdzilam w internecie po trudach firme ALTER-LUX SARL ktora posiada tracycje w luxembourgu kilku letnia a juz bierze udzial w targach budowlanych i nie tylko, wlasciciel DARIUSZ KOTOWSKI prezentuje dosc wysoki poziom wiedzy i prawie 20 letnie doswiadczenie budowlane, tel 691364656, 691563646 oraz 691666555 sa dostepne praktyczniie 24 h wiec bez wiekszego trudu mozna sie skontaktowac.
Po osobistym kontakcie otrzymalam dosc dobra propozycje senowa i gwarancje jakosci oraz fachowa porade na inne tematy z dziedziny budowl.
Odbiegam troche od tematu nadal szukam dla porownania dobrej LEGALNEJ firmy ktora podejmie sie przerobka duzego poddasza praktycznie wszystkie prace rem-bud. chcialabym prace zakonczyc do 15 wrzesnia poniewaz wracaja dzieci z wakacji i chcialabym zadbac o mniejsce dla opiekunki zeby nie byla rozczarowana.
Sprawdzilam w internecie po trudach firme ALTER-LUX SARL ktora posiada tracycje w luxembourgu kilku letnia a juz bierze udzial w targach budowlanych i nie tylko, wlasciciel DARIUSZ KOTOWSKI prezentuje dosc wysoki poziom wiedzy i prawie 20 letnie doswiadczenie budowlane, tel 691364656, 691563646 oraz 691666555 sa dostepne praktyczniie 24 h wiec bez wiekszego trudu mozna sie skontaktowac.
Po osobistym kontakcie otrzymalam dosc dobra propozycje senowa i gwarancje jakosci oraz fachowa porade na inne tematy z dziedziny budowl.
Odbiegam troche od tematu nadal szukam dla porownania dobrej LEGALNEJ firmy ktora podejmie sie przerobka duzego poddasza praktycznie wszystkie prace rem-bud. chcialabym prace zakonczyc do 15 wrzesnia poniewaz wracaja dzieci z wakacji i chcialabym zadbac o mniejsce dla opiekunki zeby nie byla rozczarowana.
Ostatnio zmieniony 26-06-2008, 13:48 przez sabinaluxx, łącznie zmieniany 1 raz.
-
dziekuje ci bamaza42, jak narazie dobra podpowiedz, sprawdzilam w necie firme ALTER-LUX sarl, rozmawialam osobiscie z tym czlowiekiem i jestem naprawde pod wrazeniem, jak do tej pory to najkozystniejszy kontakt z profesionajna LEGALNA POLSKA firma. Z przyjemnoscia polecam tel 00352 691364656 i 00325 691666555
SABINALUXX...dziwny jest Twój post przedostatni...ktoś podał Ci namiar a Ty go skrytykowałaś "Papracz....itp...po pierwsze nie zdziw się jak wiecej nikt Ci nie odpisze na posta lub na jakąs Twoją probę bo skoro obrażasz kogoś o kim nic nie wiesz to już świadczy tylko o Tobie.Dostałas namiar wiec zadzwon i sie dowiedz wszystkiego a nie wyciągaj wnioski z palca...
DO Sabinaluxx
Chcialam w ogole nie reagowac na to, co napisala Sabinaluxx, ale postanowilam napisac jednak kilka zdan i to osobiscie do Ciebie, Sabinaluxx:
Prosze zatem NIE DZWON do firmy mojego meza, NIE DOPYTUJ sie wiecej o to, ilu ma pracownikow (moze jeszcze chcialabys wiedziec, ile im placi) , poniewaz oskarzenia, jakie wypowiedzialas powyzej oraz poziom Twojej wypowiedzi swiadcza o tym, jak traktujesz innych ludzi, jakim jestes czlowiekiem i - co za tym idzie - jakim bylabys klientem.
Z kims takim ani moj maz, ani ja nie jest chcielibysmy miec NIGDY do czynienia.
To tyle.
Prosze zatem NIE DZWON do firmy mojego meza, NIE DOPYTUJ sie wiecej o to, ilu ma pracownikow (moze jeszcze chcialabys wiedziec, ile im placi) , poniewaz oskarzenia, jakie wypowiedzialas powyzej oraz poziom Twojej wypowiedzi swiadcza o tym, jak traktujesz innych ludzi, jakim jestes czlowiekiem i - co za tym idzie - jakim bylabys klientem.
Z kims takim ani moj maz, ani ja nie jest chcielibysmy miec NIGDY do czynienia.
To tyle.
sabinaluxx pisze:Dzieki za pomoc, ale Sorry tel do firmy [X] (tak ja nazwalam poniewaz nawet nie podalas nazwy) nie odpowiada a placenie wysokich kar za nielegalne zatrudnianie pracownikow mnie raczej nie interesuje bo nie operuje duzym funduszem. (...)
Czasami ludzie wypisuja takie bzdury, ze nie wiadomo, czy cos odpisac, czy mowiac brzydko - olac taki post...
Niestety, mam teraz urlop i czas na odpisywanie na takie glupie posty, bo az serce boli...
Sabinaluxx, jesli mil.ka nie podala Tobie nazwy firmy, to moglas o to ja zapytac. Natomiast nazywanie firmy Wojtka 'partacz...' uwazam za glupie. Nie znasz ani jego, ani efektow jego pracy, wiec moglabys rowniez nazwac jego firme 'profesjonalny gienek', prawda? No ale moze masz potrzebe obrazania ludzi, ale jesli tak - to zrob to u siebie w domu, moze przed wlasnym lustrem?
Nic nie wiesz o legalnosci lub nielegalnosci firmy Wojtka, to po prostu zadzwon do niego jeszcze raz, albo napisz sms z prosba o kontakt. Moze Wojtek nie jest jeszcze Rockefelerem ze sztabem 20 sekretarek i sam osobiscie pracuje i nadzoruje swoich pracownikow i niestety nie jest zawsze w stanie chwycic za telefon.
Zanim zlecisz jemu prace, mozesz przeciez zawsze poprosic o okazanie dokumentow rejestracyjnych spolki.
Co do kwestii nielegalnych robotnikow? Nie wiem, kto placi kare, ale skoro ma sie umowe z legalnie zarejestrowana spolka, to chyba wlasciciel tej spolki odpowiada za swoich pracownikow, a nie osoba u ktorej sa wykonywane prace?
I jeszcze jedna bardzo osobista wycieczka, Sabino... obawiam sie, ze Twoja opiekunka do dzieci moze byc rozczarowana... Nie brakiem luksusowego poddasza, ale Twoim podejsciem do ludzi.
Ostatnio zmieniony 26-06-2008, 13:49 przez Agata, łącznie zmieniany 1 raz.
Agata
sabinaluxx pisze:dziekuje ci bamaza42, jak narazie dobra podpowiedz, sprawdzilam w necie firme ALTER-LUX sarl, rozmawialam osobiscie z tym czlowiekiem i jestem naprawde pod wrazeniem, jak do tej pory to najkozystniejszy kontakt z profesionajna LEGALNA POLSKA firma. Z przyjemnoscia polecam tel 00352 691364656 i 00325 691666555
Przepraszam, a ty to masz ETAT w tej firmie ze tak zachwalasz? To podchodzi pod pseudo reklame. Wiesz, mamy tutaj specjalny dzial "reklama" etc.
A swoja droga. Alter Lux jeszcze nic nie zrobil na twoim poddaszu - a juz sa swietni, z koleji Wojtek tez nie zaczal pracy - a juz jest partaczem. Jak nic - masz etat w Alter-Lux.