W takim razie mianuje sie Pilotem Honorowym, bo moim samochodem czesto fruwam bez kontaktu z ziemia. Zainteresowane Panie prosze o listy na priva. A jezeli zone do tego tez namowie to bysmy oferowali serwisy 2 w 1, 3 w 2, 69 w 3, i oczywiscie slynne 17 w 13 (prosze przywiesc swoj autobus i bicze do tego ostatniego!)
Out of sorrow entire worlds have been built, out of longing great wonders have been willed.
digilante pisze:A jezeli zone do tego tez namowie to bysmy oferowali serwisy 2 w 1, 3 w 2, 69 w 3, i oczywiscie slynne 17 w 13 (prosze przywiesc swoj autobus i bicze do tego ostatniego!)
u la la digi - że tak po francusku wyartykuuję swój zachwyt - i Ty brutusie ? wychodzą ukryte pragnienia, jak na kozetce u dobrego terapeuty <lol>
Ja zawsze mam rację. Raz mi się wydawało, że nie mam racji, ale okazało się, że byłem w błędzie [G.J.Gigol]
wypraszam sobie!! w Pacanowie takie zwyczaje, ze sie dziecko dwoma imionami obdarzalo pare lat temu... domyslam sie, ze zazdrosc przez Was przemawia :P
hmmm no dobra... ale kto wygra??
teraz ponoc wszystkie mecze ustawiane sa wiec wybacza Panowie ale najpierw chcialabym wiedziec czy mi sie oplaca walczyc...