Tr0n pisze:Pytanie 1 - Czy rzeczywiście potrzebujesz indeksu prędkości W=270km/h
No, niestety ze wstydem musze przyznac, ze zdarza mi sie potrzebowac <oops> Nawet jesli tylko od czasu do czasu, to wolalbym jednak miec taki zapas... (i nie chodzi tu o rekompensowanie sobie jakichstam kompleksow, oczywiscie – <mrgreen> )
Tr0n pisze:Pytanie 2 - Jaki styl jazdy preferujesz?
W zasadzie w odpowiedzi na pierwsze pytanie tkwi odpowiedz na drugie. Byc moze zreszta odpowiedzia jest takze fakt, ze po dwoch sezonach letnich miejsce moich poprzednich Bridgestonow winno byc raczej nie na felgach, ale w zakladzie utylizacji odpadow.
Co do GoodYeara – kiedys tam sie zrazilem. W poprzednich dwoch samochodach mialem niemal wylacznie GoodYeary – rozne typy, i w zasadzie zawsze cos mi tam w nich uwieralo. Ale moze to bezzasadne uprzedzenie, bo tamte GoodYeary, to byly raczej z dolnej polki (jakies UltraGripy, bodajze "czworki"). Nie wiem czy GeForce to inna technologia i czy wypada porownywac?
A juz zupelnie nie mam pojecia co to jest "Nokian Z"? Dyletant oponiarski jestem (dlatego pytam, nim zbladze). A co to jest "Nokian Z" i czy warto wyposazac w nie furke, ktora wazy ok. 2 ton i choc jest troche wolowata, to jak sie ja rozpedzi to zmiesci sie tak gdzies pomiedzy wspolczynnikiem "V" a "W" (co zreszta zdarza mi sie czasem, niestety, sprawdzac)?