dobry fryzjer?

Dokąd na zakupy, kupno auta, komunikacja publiczna, lekarze, edukacja, banki, ubezpieczenia, telekomunikacja...
Awatar użytkownika
Katerina

dobry fryzjer?

Post autor: Katerina »

Hej kobietki,czy mozecie polecic fryzjera,ktory dobrze scina!!!!!! i ma pomysly na fryzure?Jak sie nie wie do kogo isc to konczy sie na fotelu u stazystki no i potem schody,schody......tylko ze nie do nieba.... Moze byc w Lux lub nawet w Trier.dzieki!!!!!!
Awatar użytkownika
yoolika

Post autor: yoolika »

nuka

TEATR PLU POSZUKUJE KONTAKTU Z KAROLINA - POLSKA FRYZJERKA

Post autor: nuka »

Drodzy Widzowie

cytat z jednego z postow:

ta Polka z Lipersbergu, co świetnie czesze, to Karolina Socha-Skoczylas - tyle słyszałam, że jest godna polecenia,

czy ktos wie, jak trafic do karoliny? karolino, moze sama sie odezwiesz? sprawa pilna!!!

tel. 621641461, mail: teatr.luksopolski@gmail.com.

W imieniu PLU
nuka
Awatar użytkownika
Katerina

Post autor: Katerina »

Faktycznie za duzo fryzjerow godnych polecenia to nie ma.Sama 3 razy ryzykowalam a potem-rozpacz!!
Jak tylko moge i jestem w Krakowie to pierwsza sprawa-fryzjer i doprowadzenie do porzadku po luksemburskich.......!!!!!!!
mmm191

Post autor: mmm191 »

ja kilka rzay byłam w Auchan na piętrze w salonie SHAMPOO i nie absolutnie nie mogę narzekać
mmm191
Awatar użytkownika
yoolika

Post autor: yoolika »

warty polecenia i niedrogi jest też Sergio Bossi (33, avenue de la Liberte i na 1, rue Beck)
Awatar użytkownika
ogrodniczka

fryzjer

Post autor: ogrodniczka »

dzięki Yooliko za odpowiedz w sprawie Sergio Bossi.
Skorzystałam jednak z usług pani Karoliny Skoczylas. Okazało sie, że pracuje w Bereldange czyli 4 km ode mnie więc nawet łatwiej dojechać, zaparkowac i...wytłumaczyć czego sie oczekuje.
Pani Karolina zrobiła na mnie dobre wrażenie. Jest bardzo dokładna i jestem zadowolona ze strzyżenia. Poza tym miło się z nią rozmawiało.
Ceny:strzyżenie damskie z czesaniem 57 EUR, męskie 28 EUR dzieci 16 EUR. Farbowanie 48 EUR. Obsługa salonu uprzejma, ale to chyba standard tutaj. Poza francuskim mówią po niemiecku i sama pani Karolina po angielsku.Będę do niej wracać. Reszta obsługi salonu wydawała się również być niezla w swoim fachu. Spedziłam tam sporo czasu wiec przewinęło sie kilka pan.
Nie myślcie jednak,że jestem tak bezkrytyczna w każdej sprawie...
Robiłam wczoraj równiez manicure - z tym ze było to na Howaldzie w Hobby w salonie La Coiff...jest to najgorszy manicure jaki kiedykolwiek widziałam. Cena z malowaniem paznokci (dwa stare lakiery "na krzyż") 22, 50 EUR. Tam nie wrócę.

adres salonu p. Karoliny
Boissenet & MM Sàrl
1 A rte de Luxembourg
L - 7240 Bereldange (Bäreldeng)
Tél: 33 38 21
Fax: 33 38 43

obok salonu Hondy
Ostatnio zmieniony 12-05-2008, 18:38 przez ogrodniczka, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
bamaza42

Post autor: bamaza42 »

ogrodniczka pisze:Robiłam wczoraj równiez manicure - z tym ze było to na Howaldzie w Hobby w salonie La Coiffe - czy jakos tak...jest to najgorszy manicure jaki kiedykolwiek widziałam
...no nie, czyzby pracowala tam nasza "kolezanka" z forum, mariolab?... <krzyk>

No i dzieki za namiary na pania Karoline!...no, moze w koncu, po 3 latach odwaze sie skorzystac z fryzjera w Lux... :)

A co do manicura, to my z kolezanka chcemy przetestowac taki salon z manicurem m.in, na Av. de Liberte, przy autobusowym przystanku "pl. de Paris", w strone Centrum... Wyglada ok... ale co wart, to powiemy, jak sprobujemy... :)
Awatar użytkownika
ogrodniczka

manicure

Post autor: ogrodniczka »

to testujcie dziewczyny. Pal sześć to przeliczanie i oszczędzanie na sobie.
Prawdopodobnie w zakładzie u Karoliny też jest manicure - muszę sprawdzic.Ja dojrzałam do wizyty w tutejszym zakładzie dopiero po pół roku. Fryzjera odwiedzałam zawsze będąc w Polsce. Czuję się lepiej, a to tej wydanej stówie już zapomniałam jak zerknęłam rano w lustro ;) .
Awatar użytkownika
bamaza42

Post autor: bamaza42 »

Ogrodniczko...odgrzewam stary watek, bo szukam (caly czas....jeszcze sie nie odwazylam...) fryzjera, no i trafilam na ten watek. Czy korzystasz jeszcze z uslug pani Karoliny? Czy masz moze do niej jakis inny kontakt, niz telefon do salonu?...Czy orientujesz sie moze, czy nie przyjechalaby do domu?....
Dzieki za wszelkie info up-to-date.

A co z manicurem?...znalazlas jakies sensowne miejsce, gdzie zrobia porzadny, NORMALNY manicure, bez tipsow, zeli, itp...?
kiwi-k

Post autor: kiwi-k »

Pani Karolina fryzjerka jest dostepna pod swoim prywatnym numerem: 691588455. Polecam goraco!!!
kiwi-k

Pani Karolina fryzjerka jest dostepna pod swoim prywatnym numerem: 691588455. Polecam goraco!!!
kiwi-k

kiri

Post autor: kiri »

Katerina pisze:Faktycznie za duzo fryzjerow godnych polecenia to nie ma.Sama 3 razy ryzykowalam a potem-rozpacz!!
Jak tylko moge i jestem w Krakowie to pierwsza sprawa-fryzjer i doprowadzenie do porzadku po luksemburskich.......!!!!!!!
Pani Kamila jest z Krakowa z tego co wiem bardzo renomowany salon i startowała dużo w konkursach:)
Pozdrawiam
ODPOWIEDZ