gokarty w niedziele w Mondercange
Co do wyscigow Pan, to faktycznie warto zeby w koncu wypalil. Proponuje, ze jesli znajdzie sie co najmniej 5 to mozna sporobowac, zrobic cos w przewie miedzy kwalifikacjami a wyscigiem chlopakow (w podobnej formule, badz krotszej).
Prosimy wiec babeczki, zeby zglaszaly ewentualne zainteresowanie smiganiem. Termin jest na razie nie ustalony, ale najprawdopodobniej nastepne wyscigi beda gdzies w drugiej polowie maja.
Co do niedzielnych wyscigow, to rzeczywiscie bylo sporo emocjonujacych momentow, ale mysle, ze nie ma co sie tutaj szarpac. Powiem wiecej tutaj na forum nie rzucamy zadnych numerow, nickow a juz tym bardziej nazwisk. badzmy jak PZPN i zalatwiajmy wszystko przy zielonym stoliku.... najlepiej przy soczku zaraz po wyscigu.
Wzamian proponuje kazdemu zeby zorientowal sie troche w zasadach kartingu. Fajnie by bylo, zeby znalezione reguly wrzucic na forum i je tutaj przedyskutowac. Zapraszam wiec wszystkich do konstruktywnej wymiany zdan na temat wyprzedzania, uderzania, blokowania itd. Postaramy sie z tego przygotowac zestaw kilku zasad, ktore wdrozymy juz w nastepnym wyscigu.
Jeszcze raz wielkie dzieki za liczne przybycie i swietna zabawe
Prosimy wiec babeczki, zeby zglaszaly ewentualne zainteresowanie smiganiem. Termin jest na razie nie ustalony, ale najprawdopodobniej nastepne wyscigi beda gdzies w drugiej polowie maja.
Co do niedzielnych wyscigow, to rzeczywiscie bylo sporo emocjonujacych momentow, ale mysle, ze nie ma co sie tutaj szarpac. Powiem wiecej tutaj na forum nie rzucamy zadnych numerow, nickow a juz tym bardziej nazwisk. badzmy jak PZPN i zalatwiajmy wszystko przy zielonym stoliku.... najlepiej przy soczku zaraz po wyscigu.
Wzamian proponuje kazdemu zeby zorientowal sie troche w zasadach kartingu. Fajnie by bylo, zeby znalezione reguly wrzucic na forum i je tutaj przedyskutowac. Zapraszam wiec wszystkich do konstruktywnej wymiany zdan na temat wyprzedzania, uderzania, blokowania itd. Postaramy sie z tego przygotowac zestaw kilku zasad, ktore wdrozymy juz w nastepnym wyscigu.
Jeszcze raz wielkie dzieki za liczne przybycie i swietna zabawe
w wikipedii znalazłem coś na temat ubioru:kaszub pisze:(...)Wzamian proponuje kazdemu zeby zorientowal sie troche w zasadach kartingu. Fajnie by bylo, zeby znalezione reguly wrzucic na forum i je tutaj przedyskutowac.
"Ubiór zawodnika kartingowego musi się składać z butów (koniecznie za kostkę), kombinezonu ze specjalnego tworzywa które pod wpływem ciepła kruszy się, rękawiczek od środka obszytych zamszem aby gwarantowały doskonałe trzymanie kierownicy oraz kasku. Zawodnik zakłada również kamizelkę chroniącą żebra przed obiciami i złamaniami ponieważ siła nacisku na żebra podczas zakrętu jest olbrzymia"
mam więc propozycję żeby przed następnym wyścigiem wszyscy przynajmniej zaopatrzyli się w kombinezony oraz rękawiczki od środka obszyte zamszem (o których mowa wyżej) <rotfl>
acha, a propos stroju, jesli ktos ma wade wzroku, to warto okulary wlozyc ... najlepiej przed startem ... N I G D Y W T R A K C I E <boisie> ... ja jechalem jedno okrazenie bez i nim sie zorientowalem zdublowali mnie <zly> , nastepnym razem sie nie dam <palcem>
Ja zawsze mam rację. Raz mi się wydawało, że nie mam racji, ale okazało się, że byłem w błędzie [G.J.Gigol]
znowu ?
hej tak przy okazji kumpel mi to dorzucił temat
kiedy następne gokarty ?
napewno mam dwóch pewniaków
1. ja
2. piotrek (cholera jaki ty masz tu login?)
BTW
czy ktoś chętny pooglądać Kubicę ?
http://www.f1wm.pl/
do Francji trochę daleko (ale to juz niedługo)
a do Belgii juz bliżej - ale to dopiero we wrześniu
kiedy następne gokarty ?
1. ja
BTW
- kajapapaja
Re: znowu ?
w międzyczasie masz jeszcze wyścig w Neuburgring w Niemczechgabrjel pisze:hej tak przy okazji kumpel mi to dorzucił temat
kiedy następne gokarty ?
1. ja
BTW