Budzimy się ze snu zimowego i proponujemy
- kajapapaja
Ciuchcia jak najbardziej!!! jak się bierze własnie auto, to potem zaraz trzeba na przegląd, a poza tym kierowca poszkodowany i nie może się zbytnio rozprzaszać...
===============================
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
Jak czytam wasze posty to mam wrazenie ze horda dzikich nosorożców i zyraf tylko czycha aby na nas napaść <mrgreen> . Ja proponuje umówic sie na głównym i najwiekszym parkingu obok Szkoły Europejskiej około 11.15. W razie czego zawsze mozna podac swoje telefony (jak ktos nie ma) aby zdzwonic sie w trakcie jazdy (dotyczy spóznialskich i zagubionych) i oczywiście wejsc potem całą gromada (ponad 20 osob) na teren safarii !
- kajapapaja
piast - nie mieszaj
ustalone, że spotykamy sie o 11-11.15 przy szkole koło krowy
ustalone, że spotykamy sie o 11-11.15 przy szkole koło krowy
eurokraci.eu
eurokraci.eu
Mysle, ze czas na male podsumowanie:
Spotykamy sie w zatoczce przy EE o 11.00-11.15
Czy lista obecnosci nadal aktualna? Czy ktos sie jeszcze dopisuje? Mam nadzieje, ze nikt sie nie wypisuje:)
1. asiunia = 2 + 5
2. Biala = 2 + 3
3. marcin = 1 + 1 (byc moze 2+2),
4. kajapapaja = 2 + 2
5. bamaza42 = 1 + 1
6. fram = 2 + 1
7. ewab = 2 + 3
8. bober 2+1
9. mawi (ewentualnie)
Nie wszystkich znam, nie do wszystkich mam kontakt telefoniczny, wiec prosilabym zeby kazdy byl w miare punktualnie, bysmy ewentualnie o 13.00 mogli wsiasc do ciuchci:)
Spotykamy sie w zatoczce przy EE o 11.00-11.15
Czy lista obecnosci nadal aktualna? Czy ktos sie jeszcze dopisuje? Mam nadzieje, ze nikt sie nie wypisuje:)
1. asiunia = 2 + 5
2. Biala = 2 + 3
4. kajapapaja = 2 + 2
5. bamaza42 = 1 + 1
6. fram = 2 + 1
7. ewab = 2 + 3
8. bober 2+1
9. mawi (ewentualnie)
Nie wszystkich znam, nie do wszystkich mam kontakt telefoniczny, wiec prosilabym zeby kazdy byl w miare punktualnie, bysmy ewentualnie o 13.00 mogli wsiasc do ciuchci:)
o nas zapomnialas wiec pozwole sobie przekleic uaktualniona liste. My tez podjedziemy do niebieskiej krowy. Jeszcze male pytanie: planujecie piknik czy jedzenie w jakims barze bo pewnie zahaczymy o pore obiadu?
1. asiunia = 2 + 5
2. Biala = 2 + 3
4. kajapapaja = 2 + 2
5. bamaza42 = 1 + 1
6. fram = 2 + 1
7. ewab = 2 + 3
8. bober 2+1
9. mawi (ewentualnie)
10. mru 2+3
1. asiunia = 2 + 5
2. Biala = 2 + 3
4. kajapapaja = 2 + 2
5. bamaza42 = 1 + 1
6. fram = 2 + 1
7. ewab = 2 + 3
8. bober 2+1
9. mawi (ewentualnie)
10. mru 2+3
Sory za przeoczenie mru, ale nie przegladalam wszystkich watkow od poczatku, stad ta gafa;) Z tym piknikiem to jest dobre pytanie. Ja mysle, ze tak czy siak wczesniej lub pozniej zahaczymy o jakis lokal, tylko czy to bedzie w porze obiadowej? Trudno wyczuc. Ja bym proponowala by kazdy wzial ze soba cos do przekaszenia przynajmniej dla dzieciakow, bo byc moze od sniadania zglodnieja, a my akurat w danym momencie nie bedziemy w okolicy gdzie mozna cos zjesc.
- kajapapaja
my to raczej gdzieś poszukamy jadłodajni...
choć oczywiście kanapki na zaspokojenie pierwsego głodu będą, i jakieś przegryzki pewnie też....
choć oczywiście kanapki na zaspokojenie pierwsego głodu będą, i jakieś przegryzki pewnie też....
eurokraci.eu
eurokraci.eu
- kajapapaja
jak ktoś chce zobaczyć jak było: http://picasaweb.google.com/kpiaskowy/Safari
eurokraci.eu
eurokraci.eu