Szukam pokoju, stancji na 3 dni w Maju - Pilne !!!

Rozmowy o wszystkim, ale nigdy o niczym

Moderator: LuxTeam

dannyboy

Szukam pokoju, stancji na 3 dni w Maju - Pilne !!!

Post autor: dannyboy »

Wybieram się standardowo na rozmowę o pracę - w dniach 13-16 maja (wtorek- piatek) i poszukuję miejsca w którym mogę się zatrzymać. W etapie 60E za noc, to ciut drogo. Macie moze namiar na jakies prywatne pokoje/stancje - najlepiej gdzies w City, aby do centrum nie dojezdzac dluzej niz 30 min.

Mam tez pytanie nt. youthhostels ... czy tam mozna zakwaterowac sie w pokoju jednoosobowym ? tj. takim gdzie nikogo nie dokwaterują ? ... potrzebuje ciszy aby moc sie przygotowac do kilku rozmow itp .... wiec akademicka opcja "zbiorowa" troche srednio mi odpowiada

dzieki za odpowiedzi !! <aniolek>
Awatar użytkownika
panda

Post autor: panda »

hotelik przy route de Thionville, niedaleko centrum Luksemburga, jakies 10 minut piechotka od dworca kolejowego, chyba 43 EUR, szczegolow nie znam, ale mam do nich tel. 00352 482169, na pewno mowia po francusku, pozdr.
dannyboy

dzieki panda ... bede jeszcze wdzieczny za jakiekolwiek zdanie nt. youth hostels .... w szczegolnosci apropos pokoju 1os. pozdrowionka <aparat>
joasit

Post autor: joasit »

dannyboy pisze:Mam tez pytanie nt. youthhostels ... czy tam mozna zakwaterowac sie w pokoju jednoosobowym ? tj. takim gdzie nikogo nie dokwaterują ?
z tego co sie orientuje to w schronisku nie ma jednoosob. pokoi. Natomiast mozesz sprobowac zarezerwowac czworke tylko dla siebie. Nie wiem jak jest teraz ale jeszcze 3 lata temu bylo to mozliwe, a koszt pobytu w takim pokoju wyniosl 36 eur. za dobe.
Nizej link do schroniska w lux
http://www.youthhostels.lu/?t=50&langua ... pmenu[]=10
Awatar użytkownika
kajapapaja

Post autor: kajapapaja »

mają pokoje 2-osobowe
napisz tam i poproś, może akurat będzie wolny

i wierz mi - w ciągu dnia w schronisku jest raczej pustawo i cichawo
Ostatnio zmieniony 28-04-2008, 09:12 przez kajapapaja, łącznie zmieniany 1 raz.
dannyboy

dzieki wszystkim za radę. Napisze jutro z ranka. Kurcze, czuje sie jak w 1998 jakbym zdawal egzamin na Polibudke Warszawska ... wtedy tez akademik :), 4 kujonow w pokoju itp :)
ODPOWIEDZ