IV Turniej - termin
IV Turniej - termin
A no wlasnie, to moze cos zaproponuje, bo juz najwyzszy czas. Zgodnie z zalozeniami do konca sezonu (czerwca) powinny odbyc sie jeszcze dwa turnieje.
Jesli maja byc w Ancien Cinema (a wierze, ze tak) i jesli w sobote to jedyne terminy, jakie mi pasuja to:
10.05
17.05
31.05
14.06
Bede wdzieczny za wybranie dwoch dat zgodnie z preferencjami.
Inna mozliwosc, to nie sobota, ale na przyklad piatek i tu jestem bardziej swobodny czasowo. Ale to w przypadku, jak sie nie dogadamy co do soboty.
Pozdrawiam i czekam na decyzje do przyszlej srody do godziny 21.30
Ktora opcja zbierze wiecej glosow, ta wygrywa.
Pozdrawiam!!!!
h
Jesli maja byc w Ancien Cinema (a wierze, ze tak) i jesli w sobote to jedyne terminy, jakie mi pasuja to:
10.05
17.05
31.05
14.06
Bede wdzieczny za wybranie dwoch dat zgodnie z preferencjami.
Inna mozliwosc, to nie sobota, ale na przyklad piatek i tu jestem bardziej swobodny czasowo. Ale to w przypadku, jak sie nie dogadamy co do soboty.
Pozdrawiam i czekam na decyzje do przyszlej srody do godziny 21.30
Ktora opcja zbierze wiecej glosow, ta wygrywa.
Pozdrawiam!!!!
h
Ja 14 czerwca bede do pozna (ok. 20.00) na wycieczce szkolnej, wiec odpada.
31 maja to jeszcze nie wiem co bede robila, ale to naklada sie na tygodniowe wakacje szkolne. Nikt z was nie wyjezdza?
Dwa pierwsze terminy majowe sa OK.
Poniewaz troche wybrzydzam, śmiem zaproponować, żeby czerwcowy turniej odbyl sie 21.06 w surowych warunkach szkolnych, o ile tylko trudnosci lokalowe stoją na przeszkodzie. W koncu dzialalnosc kulturalna i integracja Polonii, to nasze najwyzsze wartosci <mrgreen>
31 maja to jeszcze nie wiem co bede robila, ale to naklada sie na tygodniowe wakacje szkolne. Nikt z was nie wyjezdza?
Dwa pierwsze terminy majowe sa OK.
Poniewaz troche wybrzydzam, śmiem zaproponować, żeby czerwcowy turniej odbyl sie 21.06 w surowych warunkach szkolnych, o ile tylko trudnosci lokalowe stoją na przeszkodzie. W koncu dzialalnosc kulturalna i integracja Polonii, to nasze najwyzsze wartosci <mrgreen>
Danka