praca - sprzątanie

Kupię, sprzedam, oddam...
Awatar użytkownika
inesitka

praca - sprzątanie

Post autor: inesitka »

Poszukuję osoby do gruntownego sprzątnięcia niedużego mieszkania w sobotę 29 marca. Proszę o zgłoszenia na priv.
Awatar użytkownika
panda

Post autor: panda »

jak w temacie wyżej, mieszkanie było regularnie sprzątane i nie będzie potrzebne szorowanie druciakiem <mrgreen>
Ja zawsze mam rację. Raz mi się wydawało, że nie mam racji, ale okazało się, że byłem w błędzie ;) [G.J.Gigol]
asiunia

Post autor: asiunia »

Jesli chcecie - moge spytac moja fantastyczna pomoc domowa, ktora to chetnia
dorabia sobie w lykendy.
mru

Post autor: mru »

Asiuniu, a czy ja moglabym prosic o namiary Twojej fantastycznej pomocy na priva, bo potrzebuje kogos na stale.
Awatar użytkownika
panda

Post autor: panda »

asiunia pisze:Jesli chcecie - moge spytac moja fantastyczna pomoc domowa, ktora to chetnia dorabia sobie w lykendy.
tak, tak spytaj asiunia i daj nam znać :D dzięki !
Ja zawsze mam rację. Raz mi się wydawało, że nie mam racji, ale okazało się, że byłem w błędzie ;) [G.J.Gigol]
asiunia

Post autor: asiunia »

mru pisze:moglabym prosic o namiary Twojej fantastycznej pomocy na priva, bo potrzebuje kogos na stale.
Na stale to ona ma pracy pod dostatkiem, wiec obawiam sie, ze nie bedzie miala juz wiecej czasu by pracowac regolarnie u kolejnej osoby. Ale oczywiscie zapytam ja najpierw i gdyby jednak byla chetna to Cie z nia skontaktuje.
panda pisze:daj nam znać
Chetnie. Zapytam jutro i dam znac. Mysle, ze jesli nawet ona sama nie bedzie miala czasu w ta sobote (bo to jednak dosyc krotkoterminowo), to poleci Wam inna zaufana osobe. (Jak zawsze zreszta, w naglych wypadkach:) )
Awatar użytkownika
lolo753

Post autor: lolo753 »

ja mam kogos na stale jak chcecie?ile macie tej pracy w jakie dni i ile chcecie wydac ??:)
pzdr Lolek
ODPOWIEDZ