Poszukiwany fachowy dentysta
Poszukiwany fachowy dentysta
Czy ktos moze mi poradzic fachowego i niedrogiego dentyste w Luksemburgu?
Mag
Moge Ci polecic doktora Bondyego - jest on z pewnoscia fachowy (czyt. NIE BOLI w ogole). Trudno mi sie jednak wypowiedziec w sprawie porownywalnosci jego stawek (czyt. taniosci), jako ze to jedyny dentysta ktorego nawiedzalem a Lux.
Bondy Jean-Marc (Dr)
35 bd Royal
L - 2449 Luxembourg (Lëtzebuerg)
Tél: 22 32 22
Fax: 22 32 32 24
Bondy Jean-Marc (Dr)
35 bd Royal
L - 2449 Luxembourg (Lëtzebuerg)
Tél: 22 32 22
Fax: 22 32 32 24
Ja osobiscie polecam Chloé VORPAHL .Nr tel 22 58 15-25,Luxembourg -Limpertsberg 51,avenue Pasteur.Z mojej strony dodam ze chodze do niej juz od kilku lat i jestem zadowolona,tak z zabkow ktore mi leczy jak i z podejscia do pacjenta,zwlaszcza dzieci. <super> Co do kosztow wizyty,to zalezy , ceny od 25 do 50 i mysle ze w szczegolnych przypadkach wiecej (mam tu na mysli np.koronki itp.). Jesli jestes w kasie chorych to i tak masz zwrot leczenia.Jesli nie to moze ktos inny pomoze i znajdzie kogos taniej ,chociaz nie wiem czy tak dobrze.Pozdrawiam.
Adresy specjalistow (takze w tej dziedzinie) znajdziesz oczywiscie tez w naszym FAQ, czyli tu: http://www.polska.lu/viewtopic.php?t=43
Zdecydowanie odradzam wyżej wymienioną panią. Kilka lat temu bolał strasznie mnie ząb, nie mogłam spać w nocy. Pani Vorpahl stwierdziła, że ... wszystko w porządku. Na szczęście ząb uratował mi inny dentysta. A ta pani to największa "konowałka" w Luksemburgu i ościennych państwach.paulina pisze:Ja osobiscie polecam Chloé VORPAHL .Nr tel 22 58 15-25,Luxembourg -Limpertsberg 51,avenue Pasteur.Z mojej strony dodam ze chodze do niej juz od kilku lat i jestem zadowolona,tak z zabkow ktore mi leczy jak i z podejscia do pacjenta,zwlaszcza dzieci. <super> Co do kosztow wizyty,to zalezy , ceny od 25 do 50 i mysle ze w szczegolnych przypadkach wiecej (mam tu na mysli np.koronki itp.). Jesli jestes w kasie chorych to i tak masz zwrot leczenia.Jesli nie to moze ktos inny pomoze i znajdzie kogos taniej ,chociaz nie wiem czy tak dobrze.Pozdrawiam.