polska firma budowlana
polska firma budowlana
Czy ktos z Was slyszal czy jest w Luksie zarejestrowana jakas polska firma budowlana?
Jezeli tak to dzieki za namiary albo za info gdzie sie o tym mozna cos wiecej dowiedziec??
Jezeli tak to dzieki za namiary albo za info gdzie sie o tym mozna cos wiecej dowiedziec??
Stefano
Re: polska firma budowlana
Owsze, ja tez slyszalam.Stefano pisze:Czy ktos z Was slyszal czy jest w Luksie zarejestrowana jakas polska firma budowlana?
Moj osobisty maz ma tutaj zarejestrowana firme budowlana. <mrgreen>
Stefano pisze:Dyskusja sie rozwija.A Twoj osobisty maz mozna wiedziec jakie uslugi swiadczy? Wew./zewn.budynku?- wszystko od A-Z? - murarka? kafelki, malowanie etc..otoczenie, ogrod tez? Szukam pracy -nie potrzeba Wam nikogo?
niedzielne pozdrowienia
Aha, więc chodzi o pracę. Obecnie mąż zatrudnia kilku pracowników, ale są to ludzie wypróbowani i solidni specjaliści w swoich dziedzinach. Sektor budowlany charakteryzuje się tym, że zapotrzebowanie na różnego rodzaju usługi ulega zmianie, więc jeśli jesteś specjalistą w jakieś szczególnej dziedzinie...
Jeśli chodzi o murarkę, malowanie, glazurę, fasady i ogród to ma silną ekipę i na razie nikogo nie szuka.
Przyjrzalam sie temu dzis przejezdzajac rue de Neudorf - firma sie nazywa Alter-Lux :przyczepka na rejestracji z opolskiego ale na plandece masz pelne dane firmy swiadczacej uslugi budowlane/renowacje w Luksemburgu.
http://www.edituspro.lu/luxweb/AP/fr/68 ... bourg.html#
I jeszcze adres mailowy zapamietalam: alter-lux@wp.eu, czy jakos tak (moze : alter_lux, albo alterlux...?)
...pomoglam?
[shadow=orange]bamaza[/shadow]- mam nadzieje, ze pomoglas - w tygodniu sprobuje sie czegos wiecej dowiedziec bezposrednio od nich.W kazdym razie wielkie dzieki.
[shadow=green]Mil.ka.[/shadow]mi chodzi o murarke,glazura ewentualnie ogrod(nawierzchnie- tarasyitp.)
Czy to tajemnica, jak spytam czy maz zatrudnia tylko samych Polakow? Mozna wiedziec jak nazywa sie Wasza firma- moze spytam za jakis czas?- bedzie wiecej zlecen - bedziecie potrzebowac wiecej ludzi!!!
A moze znacie inna firme potrzebujaca tego typu pracownikow juz teraz?
[shadow=green]Mil.ka.[/shadow]mi chodzi o murarke,glazura ewentualnie ogrod(nawierzchnie- tarasyitp.)
Czy to tajemnica, jak spytam czy maz zatrudnia tylko samych Polakow? Mozna wiedziec jak nazywa sie Wasza firma- moze spytam za jakis czas?- bedzie wiecej zlecen - bedziecie potrzebowac wiecej ludzi!!!
A moze znacie inna firme potrzebujaca tego typu pracownikow juz teraz?
Stefano